Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ 26-27/3/2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 ΦΙΛΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ
Δίκαιη νίκη για την ΦΙΛΙΑ  που όμως δεν κάλυψε την διαφορά του πρώτου γύρου.
Η φιλοξενουμενη ομάδα είχε μια κακή τρίτη  3η περίοδο  που της στοίχισε . Δεν είχε την συνέχεια στο παιχνίδι της σε σχέση με τα προηγούμενα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο δείχνοντας μια εικόνα χαλάρωσης.

ΑΙΑΝΤΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Μόνο στο  πρώτο ημίχρονο αντιστάθηκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την συνέχεια να ανήκει πλήρως στον γηπεδούχο Αίαντα. Πολλές οι απουσίες και οι τραυματισμοί για την ομάδα της Κομοτηνής .

Θ.Πίτατζης. "Αν καταφέρουμε και μπούμε στην τετράδα  με τα πολλά προβλήματα που έχουμε θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την ομάδα μου. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τα βάψουμε και μαύρα."

ΣΟΥΦΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 
Επτά   παίκτες μόνο η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  και δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στο ΣΟΥΦΛΙ .

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Άλλος ένας περίπατος για τον ΑΣΤΕΡΑ που κέρδισε εκτός τον ΕΘΝΙΚΟ .



ΑΡΙΩΝ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ                85-39

 ΣΟΥΦΛΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ           72-61

ΦΙΛΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ                     62-51  

ΕΘΝΙΚΟΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ              69-93

ΑΙΑΣ  - ΗΡΑΚΛΗΣ                     65-45


Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΦΗΒΙΚΟ 4η Β΄ γύρος 26-27/3/2016

Και το όνομα αυτού  ΑΣΤΕΡΑΣ  με τα όλα του.
Η προσπάθεια ετών απέδωσε καρπούς  με την εφηβική ομάδα.
 Η υπομονη δικαιώνεται..
Είναι η καλύτερη και δίκαια κατακτά τον τίτλο και το δικαίωμα εκπροσωπησής  σε προκριματικά . Μακάρι να φτάσει πολύ ψηλά ακολουθόντας την πορεία του ΑΡΙΩΝΑ  .
 Κάπως έτσι πρέπει  γίνεται η αναβάθμιση του τοπικού μπάσκετ.
Είναι καλή φορνιά που πήραν πολλές ευκαιρίες και το ανταποδίδουν . Θυμίζει λίγο την επιτυχία της παιδικής ομάδας των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Μπορει τις επόμενες χρονιές το υλικό να μην είναι σούπερ  αλλά όταν είναι θα πρέπει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των υπευθύνων.


4η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                           
26/3/20163:00:ΣΕΡΡΩΝ/ΔΑΚΙΚΑΡΟΙ  - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
26/3/20163:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΕ  - ΑΣΠΙΣ .
27/3/20163:00:ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.

ΑΝΔΡΩΝ 26-27/03/2016


Στην  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ  κρίνονται πολλά.
ΦΙΛΙΑ -ΘΥΕΛΛΑ.
Είναι το πιοκρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής και δίχως αύριο για την ΦΙΛΙΑ  που έχει μαθηματικές ελπίδες. Αν χάσει τελειώνει ....Αντίθετα η ΘΥΕΛΛΑ φαίνεται να κλείνει την τρίτη θέση ( ήττα από τον ΑΡΙΩΝΑ ) και με νίκη την σιγουρεύει.
Ο ΑΡΙΩΝΑΣ  υποδέχεται τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ  και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
ΣΟΥΦΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Παιχνίδι για την τιμή των όπλων και μόνο.
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ
Διπλό  .....
ΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ
Αυτό είναι πονηρό παιχνίδι....
Σίγουρα ο ΑΙΑΣ  είναι καλύτερος παίζει εντός αλλά αν κάνει την γκέλα και συνδιασμό με άλλα αποτελέσμα  (Νίκη ΦΙΛΙΑΣ)  αποκτά πρόβλημα για την τετράδα.
Αποδείχθηκε καλός όμιλος με ανταγωνιστικές ομάδες πλην ΑΣΤΕΡΑ  που είναι ένα κλικ καλύτερος από όλους. Και η καλύτερη απόδειξη είναι το κύπελλο από τους 4εις φιναλίστ οι τρεις είναι από τον όμιλο και μόνο ο ΑΟΣ  εκπροσωπει τον άλλον και αυτό γιατί δεν συναντήθηκαν μαζί.
Αυτό για κάποιους που γκρίνιαζαν  για το πόσο κακό είναι το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Όταν είδαν το χάλι του άλλου ομίλου αλλάξαν άρδην γνώμη.Βιαστικός Λαός......


7η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας
27/3/20165:00:ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖΑΡΙΩΝ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
26/3/20165:00:ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΟΥΦΛΙ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 
26/3/20165:00:ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΦΙΛΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ
26/3/20162:30:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ
26/3/20165:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΙΑΣ  - ΗΡΑΚΛΗΣ 
ΑΣ

Γ ΈΘΝΙΚΗ 27/3/2016

Δύο παιχνίδια πολύ κρίσιμα έχει η αγωνιστική .
Στο πρώτο σε μεγάλο ποσοστό θα κριθούν οι δύο θέσεις απευθείας ανόδου στην Β΄Εθνική  και είναι το ντέρμπι  ΓΕΦΥΡΑ-ΧΑΝΘ.
Και οι δύο έρχονται από ήττα. Η ΓΕΦΥΡΑ  έκανε την δεύτερη της μόλις ήττα στην ΞΑΝΘΗ  ενώ η ΧΑΝΘ  έκανε την αρνητική έκπληξη χάνοντας εντός από τον ΖΕΦΥΡΟ.
Αν κερδίσει η ΓΕΦΥΡΑ  τότε μαζί με την ΑΣΠΙΔΑ  είναι οι δύο ομάδες που ανεβαίνουν . Σε περίπτωση νίκης της ΧΑΝΘ  τότε υπάρχουν ελπίδες γι αυτήν  .Σε κάθε περίπτωση  κερδισμένη θα βγει η ΑΣΠΙΔΑ.
Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής έχει να κάνει με τον υποβιβασμό.

ΓΣΕ -ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  
Και η ενημέρωση από τον Χ.Κρυσταλίδη λέει ότι το παιχνίδι θα γίνει τελικά  στις 30/3/2016 την ημέρα των αγώνων κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Ο ΓΣΕ  έχει ελπίδες αν κερδίσει την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  .Θα μειώσει την διαφορά μεταξύ τους και θα περιμένει στραβοπάτημα και αυτό φυσικά εάν κάνει την υπέρβαση με νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια.

ΒΑΟ-ΑΣΠΙΔΑ.
Δεν ξέρω εάν έχουν τελειώσει οι πανηγυρισμοί  στην ΞΑΝΘΗ μετά την σπουδαία νίκη που τους έβαλε σε τροχιά ΒΈθνικής. Ο αντίπαλος ΒΑΟ  έχει πέσει και θα παίξει για την τιμή των όπλων.

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΑΕΚ
Χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον !!!!!!!!
Ποιος θα το περίμενε η ΑΕΚ  να είναι σε αυτήν την ευχάριστη θέση.

ΓΑΣ-ΟΡΦΕΑΣ
Με όνειρα ξεκίνησαν και οι δύο αλλά η πραγματικότητα ήταν λίγο σκληρή μαζί τους.
Ο γηπεδούχος είχε βλέψεις για τα μεγαλύτερα σαλόνια αλλά τα ατυχή αποτελέσματα (ήττες) και οι σημαντικοί τραυματισμοί τον άφησαν πίσω.
Σε ακόμη χειρότερη θέση ο ΟΡΦΕΑΣ  που δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές  κάτι που είχε κάνει την προηγούμενη χρονιά.
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι .

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΙΚΑΡΟΙ
Η γηπεδούχος  έχει πέσει . Οι  ΙΚΑΡΟΙ  θέλουν νίκη για να τερματίσουν ψηλά (βλέπε ΧΑΝΘ) μήπως και μπορέσουν να παίξουν στα μπαράζ .

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Ο γηπεδούχος  τάραξε τα νερά με την νίκη μέσα στην ΧΑΝΘ. Έστω και και προς το τέλος φαίνεται πως άρχισε να δένει η ομάδα του Κοντονάσιου. Μια νεανική ομάδα  που όμως θέλει τον δικό της χρόνο για να δέσει. Στον πρώτο γύρο έχασε μέσα στην ΚΑΒΑΛΑ και λογικό είναι ερχόμενος και με κεκτημένη ταχύτητα να θέλει νίκη.
 Η ΣΑΝΤΑ  με τους "μικρούς" να παίρνουν τον χρόνο που έπρεπε  δείχνει διαφορετική τα τελευταία παιχνίδια. Από την τακτική παίζω με μικρό ρόστερ 6-7 παικτών και αυτοί είναι οι "έμπειροι" τώρα στην άλλη πλευρά  με μικρό πάλι ροτέισον 6 παικτών αλλά στην πλειοψηφία τους μικροί .

Μετά από πολλές αγωνιστικές ένας μίνι απολογισμός πεπραγμένων.
Από την έναρξη του πρωταθλήματος ΓΕΦΥΡΑ  και  ΧΑΝΘ δήλωναν με κάθε τρόπο ότι πάνε για άνοδο.
Για την ώρα  μόνο η πρώτη μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Για άνοδο ο λόγος και στην ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  μόνο που στράβωσαν πολλά και ο στόχος δεν επιτεύχθηκε. Αντίθετα μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές υπήρχε μια υποψία δημιουργίας προβλήματος παραμονής. Ανέβασε ρυθμούς κέρδισε παιχνίδια και έχει δεύτερη ευκαιρία την επόμενη χρονιά.
Η ΑΣΠΙΔΑ  είναι της λογικής  παίζουμε και βλέπουμε δεν λέμε ναι αλλά ούτε και όχι εάν έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Με αυτά βρίσκεται με το ένα πόδι στην Β΄ Εθνική.
ΓΑΣ  και ΖΕΦΥΡΟΣ  έδειχναν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί σε μεγάλο βαθμό με τον πρώτο να έχει υψηλούς στόχους. Για τον δεύτερο υπάρχει η δικαιολογία ότι είναι ανανεωμένη κατά 90% ομάδα.
ΙΚΑΡΟΙ και  ΟΡΦΕΑΣ  ως εκπρόσωποι των ΣΕΡΡΩΝ έδειχναν ανταγωνιστικοί  όχι όμως τόσο όσο έπρεπε.
Οι  ΙΚΑΡΟΙ  δεν έχουν σταθερότητα που να δικαιολογεί υψηλούς στόχους.
Ο  ΟΡΦΕΑΣ  έκανε μέχρι τώρα χειρότερη χρονιά από την προηγούμενη.
 Για  την ΑΕΚ  τι να πει κανείς. Αυτό που κάνει είναι τεράστιο.
 Έσωσε τη χρονιά και μπορεί από τώρα να συγκεντρωθεί για την επόμενη.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.
Το καλό είναι πως από την περιοχή μας μόνο μία ομάδα έχει πρόβλημα και αυτή είναι ο ΓΣΕ  που έχει μαθηματικές ελπίδες αρκεί να είναι συνεπής με αρχή το παιχνίδι που έπεται.
Η προηγούμενη χρονιά ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου . Δεν έγινε κάτι συνταρακτικό για αλλάξει. Δεν μπόρεσε ο Θεοδοσιάδης να κάνει την αλλαγή και ο επόμενος προπονητής Παπαδόπουλος προσπαθεί με νύχια και με δόντια. Αν θα τα καταφέρει θα είναι άθλος για όλους. Την επόμενη χρονιά που θα ανέβει και άλλη μία από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα υπάρχει ένα λιγότερο παιχνίδι  στην Θες/νίκη.
ΑΡΕΤΣΟΥ  και  ΒΑΟ έδειξαν ότι είναι κάπως αδύνατες για την κατηγορία.
 Ίσως επανέλθουν τις επόμενες χρονιές πιο δυναμικές.
 ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  η ιδιαιτερότητα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  να βγάζει κάθε χρονιά ομάδα στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ  δεν είναι και αποδοτική. Μπορεί Το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ .ΣΤΡΑΤΩΝΙ  και ο  ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ  να είναι στην Β΄  αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχουν λύσεις και υλικό  για τους υπόλοιπους  .
Πάλεψε τίμια κάθε παιχνίδι και δεν τα κατάφερε.
 Τελευταία ομάδα η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  που έχει πρόβλημα και αυτό γιατί είναι λίγο τσαμπουκάδες.
Έχουν μείον τρεις βαθμούς που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μαζί με την ΣΑΝΤΑ  και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι τσαμπουκάδες είχαν άσχημο αποτέλεσμα. Πάντως το παλεύει μέχρι τέλους και θα κριθούν πολλά στο παιχνίδι με τον ΓΣΕ.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ..............Ημιτελικοί............23/3/2016

Σε ουδέτερο έδαφος η μάχη για το ζευγάρι του τελικού.
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ  και  ΑΟΣ-ΦΙΛΙΑ.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/3/2016   στο κλειστό του ΕΥΜΟΙΡΟΥ  στην ΞΑΝΘΗ  οι δύο  ημιτελικοί μια ομολογουμένως πολύ καλή κίνηση  και αυτό γιατί  4εις ομάδες  την ίδια ημέρα θα διεκδικήσουν τα εισητήρια  του τελικού. Ποτέ άλλοτε  δεν έγινε η διοργάνωση με αυτόν τον τρόπο δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο του μπάσκετ να δει δύο παιχνίδια στην σειρά. Φυσικά η επιτυχία του θεσμού θα κριθεί στην πράξη.
Στις 05,00  μμ  το πρώτο ζευγάρι και αμέσως μετά το επόμενο.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ- ΓΕΦΥΡΑ 68-51 "Ρεφ έχουμε και Σαρακοστή ντροπή............."

 Έχασε  η ΧΑΝΘ  εντός από τον ΖΕΦΥΡΟ και η διαφορά με την ΑΣΠΙΔΑ ανέβηκε στους δύο πόντους. Και την επόμενη αγωνιστική παίζουν ΓΕΦΥΡΑ-ΧΑΝΘ. Εξαρτάτε τι θα γράψουν στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές και αν τυχόν πάρουν κανένα δελτίο παίκτη της ΓΕΦΥΡΑΣ.
Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν κάποιες ελπίδες για την ΧΑΝΘ.................................

Η επεξήγηση του τίτλου του άθρου  περίπου προς; το τέλος του............

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι στις Εθνικές κατηγορίες εδώ και τρία χρόνια δηλαδή.
Παρότι ήταν το πιο κρίσιμο δεν υπήρχε περίπτωση σύμφωνα με την εξέλιξη και την απόδοση παικτών και πάγκου να χαθεί αυτό το παιχνίδι.
Η δύναμη της ΑΣΠΙΔΑΣ είναι η άμυνα και της ΓΕΦΥΡΑΣ τα κορμιά μέσα στην ρακέτα αλλά και το καλό περιφερειακό σουτ. Σήμερα η γηπεδούχος είχε εκτός από άριστη αμυντική λειτουργία ειδικά μετά το ημίχρονο είχε και ενέργεια επιθετική. Αν ήταν ένα κλικ πιο εύστοχοι σε σουτ τριών πόντων η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά που έκανε την διαφορά και αυτό είναι η κυριαρχία μέσα στην ρακέτα. Η ΓΕΦΥΡΑ είχε το όνομα αλλά οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ την χάρη. Απόλυτη κυριαρχία σε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ άψογη λειτουργία των ψηλών Κουτσογιάννη, Παλάκη, Πέτς αλλά σήμερα ως ψηλοί διακρίθηκαν και οι Παπαδάκης Στεφανίδης .
Και όταν κυριαρχείς και μειώνεις τα ατού του αντιπάλου  τότε το παιχνίδι σου ανήκει.
Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα υπήρχε μια ισορροπία . Οι δύο ομάδες είχαν την εναλλαγή στο σκορ. Η ΓΕΦΥΡΑ είχε δύο όψεις  στο παιχνίδι της . Προσπάθεια να περάσει η μπάλα στην ρακέτα και όταν δεν μπορούσε εκτελούσε από το τρίποντο. Στο πρώτο κομμάτι ήταν κάκιστη . Έπαιρνε όμως πόντους από την περιφέρεια. Η  ΑΣΠΙΔΑ  έμοιαζε λίγο μπερδεμένη. Δεν ήταν εύστοχη και προσπαθούσε να ανοίξει την άμυνα του αντιπάλου. Το παιχνίδι σε αυτά τα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήταν μέτριο με τις δύο ομάδες να είναι γενικά άστοχες. 16-11  το πρώτο   28-20 το δεύτερο δεκάλεπτο. Μπορεί οι λήξεις των δεκάλεπτων να δείχνουν διαφορά υπέρ της ΑΣΠΙΔΑΣ  αλλά αυτή εξανεμιζόταν πολύ γρήγορα .
Αλλάζει εντελώς  η εικόνα στο τρίτο δεκάλεπτο.
Υπάρχει βελτίωση για την ΑΣΠΙΔΑ  που έχει μεγαλύτερο ροτεισον . Και στην πράξη όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο σε αυτό το δεκάλεπτο ήταν άριστοι. Και σε τέτοια παιχνίδια είναι πολυτέλεια να είναι στον πάγκο για αρκετή ώρα οι Στεφανίδης Κουτσογιάννης αλλά από την στιγμή που οι υπόλοιποι ήταν άριστοι δεν χρειαζόταν να μπούνε μέσα.
07,΄40  το σκορ γίνεται 41-35 με τρίποντο του ΠΑΠΑΔΑΚΗ .07,06 44-37 με τον Κουτσογιάννη 06,15  46-37
05,51  Τάιμ η ΓΕΦΥΡΑ και Τ.Π  στο Νο 10  της ΓΕΦΥΡΑΣ.
04,23 49-37  03,08  Αντιαθλητικό στο Νο 14 Γέφυρας  πάνω στον ΠΕΤΣ χρεώνονται όμως και οι δύο από ένα φάουλ γιατί ο δεύτερος κινήθηκε απειλητικά  στον παίκτη που του έκανε το φάουλ  και η λήξη βρίσκει την ΑΣΠΙΔΑ μπροστά  με  50-41.
Να σημειώσω ότι σε αυτό το δεκάλεπτο υπήρξε πολύ ένταση μέσα στο παρκέ και τρομερή ησυχία στην κερκίδα σε αντίθεση με τα δύο πρώτα δεκάλεπτα.
4ο  δεκάλεπτο  και στο 08,00  η καλύτερη φάση του παιχνιδιού που ξεσηκώνει δίκαια της κερκίδα .
ο Δούκας Γρούδος κλέβει φεύγει στον αιφνιδιασμό και πραγματοποιεί ένα καταπληκτικό κάρφωμα.
Η συνέχεια ήταν άσχημη γιατί χτύπησε και αποσύρθηκε. Δίκαια η κερκίδα ξεσηκώθηκε και τον χειροκροτούσε για ώρα.
Το κάρφωμα διαμορφώνει το σκορ σε 54-41
05,42   μειώνει η ΓΕΦΥΡΑ  56-43
04,49   τρίποντο για την ΑΣΠΙΔΑ  59-43
03,59  απάντηση της Γέφυρας  59-46
03,19  61-46 και ταιμ η ΓΕΦΥΡΑ
02,57  61-48
02,20  αντιαθλητικό στο Νο 13  Γέφυρας
Υπάρχει πολύ ένταση  στο παρκέ και οι διαιτητές δίνουν αβέρτα τις τεχνικές ποινές . Και οι δύο κατά του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας.
Και η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν ένας παίκτης της ΓΕΦΥΡΑΣ  αγανακτισμένος άρχισε να φωνάζει σε συμπαίκτη του " Γ @!$#% δώσε καμιά πάσα  "
 Απευθυνόμενος στο διαιτητή ο Γ.Σ  του είπε το αμίμητο 
"Ρεφ  τι κάνεις αυτός δεν τον ακούς  έχουμε και Σαρακοστή" !!!!!!!!!!!!!!!!!
01,38   65-51
00,30  68-51

Μένουν 16 δεύτερα η κατοχή είναι για την ΓΕΦΥΡΑ  και ιπποτικά ο παίκτης δεν πηγαίνει για επίθεση κρατάει την μπάλα και αρχίζουν τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους.

Μια συγνώμη γιατί δενα αναφέρω τα ονόματα των παιτκών της ΓΕΦΥΡΑΣ  αλλά με την λήξη οι διαιτητές πήραν το φύλλο αγώνος μαζί τους και δεν πρόλαβα.
Σε αγωνία για το τι θα γράψουν .....................



Και η άποψη της ΓΕΦΥΡΑΣ  μέσω του επίσημου blog της.
    "
Ηττα μεσα στην Ξάνθη από την δεύτερη στην βαθμολογία Ασπίδα με 68-51 από την μιά από άσχημη μέρα των παικτών μας και από την άλλη από μία διατησία πού έβαλε μια χαρά το χεράκι της......
Τρία φάουλ από το πρώτο πεντάλεπτο στον σέντερ μας Τολιόπουλο και ντισκαλιφιέ στον βασικό μας παίκτη Δ.Μπίσκα από το πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου........
Σε ένα αγώνα ντέρμπι κάτι τέτοια σφυρίγματα πολλές φορές κρίνουν και ένα αγώνα.........

Εν πάσει περιπτώσει παίξανε με ψυχή τα παιδιά της Ξάνθης και κερδίσανε....... 
Εκεί όμως πού θα σταθώ είναι η συμπεριφορά των οπαδών της Ξάνθης ( γιατί φιλάθλους δεν μπορώ να τους πω) οι οποίοι καθ` όλη την διάρκεια του αγώνα έβριζαν χυδαία όλους τους παίκτες της ομάδας και τους διαιτητές πού ας μετρήσουν πόσες ελεύθερες βολές τους έχουν δώσει.....
 
 
Το παιχνίδι με την Ασπίδα Ξάνθης τελείωσε και ο προπονητής της ομάδος Γιώργος Τουλούμης αμέσως μετά τον αγώνα μίλησε στα ``ΝΕΑ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ.Σ ΓΕΦΥΡΑΣ``.....

``Ο αγώνας τελείωσε η ομάδα μας έχασε αλλά δεν χάσαμε σχεδόν τίποτα μετά και την αναπάντεχη ήττα της ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα της.
Μπορεί η ομάδα μας να μην βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά έχουν όλο το δικαίωμα αυτό οι παίκτες μας -της μιάς κακής μέρας -..γιατί για μένα είναι ήρωες πού με ένα τέτοιο ρόστερ πού έχει η ομάδα κατάφεραν να φθάσουν μέχρις εδώ και να είναι σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας....
Αξίζουν χίλια μπράβο και συγχαρητήρια σ`αυτούς τους παίκτες πού χωρίς πολλές επιλογές και βοήθειες από τον πάγκο κατάφεραν το ακατόρθωτο...
Δεν το συνηθίζω αλλά θα σταθώ λίγο και στους διαιτητές πού έβαλαν λίγο το χεράκι τους και φρενάρησαν κατά ένα μέρος την ομάδα....τρία φάουλ από το πρωτο πεντάλεπτο του αγώνα στον σέντερ μας Τολιόπουλο και ντισκαλιφιέ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στον βασικό μας παίκτη Μπίσκα..
Κοιττάμε μπρός και την Κυριακή με την ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα μας πρέπει να καθαρίσουμε την άνοδο μας στην Β` εθνική κατηγορία....
Επίσης θα σταθώ στον υπέροχο κόσμο μας που δεν μας άφησε ποτέ μόνους και ήταν παρών και στην Ξάνθη.....
 
http://ksgefyras.blogspot.gr/






















Στα καλύτερά τους τόσο οι Γ.ιωργος Κώτάκης αριστερα πρώτος μάζι με τον Κώστα Ιωαννίδη δεύτερος από δεξιά  της ανδρικής ομάδας μετά την σπουδαία νίκη τους όσο και οι Γρηγόρης Σουλιώτης δεύτερος από αριστερά μαζί με τον Χρήστο Βαχαρίδη της παιδικής ομάδας που κέρδισε χθες στους παίδες και πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τους ΤΙΤΑΝΕΣ. Και ένα ακόμη σχόλιο . Με τον Γ.Σουλιώτη δίπλα μου και εγώ μπορώ να γίνω προπονητής Α1  Χρηστάρα μου..............Στο χρώσταγα.............................

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 30/3/2016

ΑΣΠΙΔΑ-ΓΕΦΥΡΑ                68-51

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ 69-56

ΑΕΚ-ΓΣΕ                              76-78

ΙΚΑΡΟΙ-ΓΑΣ                          66-61

ΟΡΦΕΑΣ-ΑΡΕΤΣΟΥ             85-76

ΧΑΝΘ-ΖΕΦΥΡΟΣ                 74-76   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΒΑΟ             71-68