Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2008-2009 74-72 σχολιασμός



















Αν έχετε υπομονή το παρακάτω είναι ο σχολιασμός του παιχνιδιού ΞΑΝΘΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ
χρονιά 2008-2009 (εφημερίδα ΘΡΑΚΗ).σημ. το xanthibasket  ξεκινά 09-2009
Η ιστορία κάνει κύκλους που πολλοί ξεχνούν εύκολα. 





ΜΙΑ ΓΡΙΑ από την πόλη ζόρισε πολύ την ΞΑΝΘΗ.

74-72 Και η μπάλα στον ΗΡΑΚΛΗ για την τελευταία ίσως και πιο καθοριστική  επίθεση του αγώνα .
Η αγωνία και η ένταση σε παίκτες και τους αρκετούς αυτή την φορά φιλάθλους στο κατακόρυφο.
Λάθος πάσα και η κατοχή στην ΞΑΝΘΗ και το παιχνίδι τελειώνει και οι  καρδιές επιστρέφουν στις θέσεις τους.
Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ ένα παιχνίδι που σε κρατά στην θέση σου στα τελευταία κλάσματα του δευτερολέπτου...................................................................
     Κόβω τα πολλά μπλα μπλα για το παιχνίδι και μπάινω στο ψαχνό
Επιστροφή στο παιχνίδι και πρώτο ημίχρονο με την ΞΑΝΘΗ μπροστά 46-39
    Χωρίς να έχει ενδιαφέρον βαθμολογικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ τίμησε το άθλημα και χτύπησε το παιχνίδι και η αρχική ευφορία χάθηκε και όλα έδειχναν δύσκολα .Θα χανόταν το παιχνίδι και το διπλό στην ΔΡΑΜΑ θα έμπαινε σε περιπέτειες  η  ΞΑΝΘΗ ?
Ίσως πολλοί φίλαθλοι να έβλεπαν με μισό μάτι την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ και έκαναν σκέψεις πως θέλει να βοηθήσει τον ΛΑΓΚΑΔΑ αλλά θα πρέπει να σκεφτούν πως έτσι πρέπει να είναι όλα τα παιχνίδια αν δεν θέλουν να μιλάνε για παράγκες και πριμοδοτήσεις και μιλημένα αποτελέσματα.
Tρίτη περίοδος  μια από τα ίδια και αυτό που έμεινε είναι το σουτ του Γ.ΜΗΤΣΆΚΗ με την λήξη κάτω από την σέντρα που εντέλει δεν μέτρησε,σκορ 62-53
Τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο και τα δύσκολα ήταν μπροστά .Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της  και από την άλλη μια ΞΑΝΘΗ που δυσκολευόταν   πολύ στην τελική προσπάθεια με αρκετά λάθη στην τελική προσπάθεια.Το μόνο που μένει είναι η νίκη και οι δύο βαθμοί μιας και οι άμεσοι  αντίπαλοι κέρδισαν  εκτός του ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ και αυτό έιναι το ζητούμενο στα τελευταία παιχνίδια.
Μένουν μόνο 3 αγωνιστικές για να τελειώσει  η φετινή χρονιά με αίσιο αποτέλεσμα και ελπίζω η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη με στόχους  για να θυμηθώ τα λόγια του Γ.Ζαφειρούδη  έτσι ώστε να υπάρχει και κίνητρο για παίκτες και φιλάθλους.
Τα συμπεράσματα δικά σας .
Αν θέλουμε μια επανάληψη της ίδιας ιστορίας κάθε χρόνο καλά είμαστε και να μη γκρινιάζουμε .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου