Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ 4/11/2017

Στην 5η αγωνιστική το πρωτάθλημα Ανδρών που φαίνεται ότι το βεληνεκές του είναι μεγάλο για να ΟΧΙ  των Ελλήνων σε κάθε μορφή και εποχή να διαστρεβλώνονται .
μην σταματά ούτε στις πιο σημαντικές εθνικές επετείους εκτός και αν έχει γίνει κανόνας τα
Τα ΟΧΙ που γίνονται ΝΑΙ   δημιούργησαν σχολή.



Στις 04/11/2017  θα έχουμε δύο καλά παιχνίδια με πιο σημαντικό κατά την δική μου άποψη αυτό μέσα στην ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ μεταξύ της ΦΙΛΙΑΣ και του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Άντε να έχει και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον από τα υπόλοιπα αυτό της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ λόγω τοπικού χρώματος μεταξύ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ και ΑΙΑΝΤΑ.


ΑΣΤΕΡΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ
Το παλεύει πολύ ο ΑΣΤΕΡΑΣ να βρει τον δρόμο του.
Είναι σε δύσκολη θέση  βαθμολογικά κάτι που πραγματικά δεν του αξίζει γιατί μπορεί να δείξει και να πάρει περισσότερα . Είναι θέμα χρόνου γιατί γίνεται καλή και σοβαρή δουλειά .
Είναι δύσκολο να αλλάξεις λειτουργίες και αυτοματισμούς και να ξεκινήσεις δίνοντας σε όλους τους παίκτες τον ρόλο του εκτελεστή .
Αν κακομάθεις μετά πρέπει να ζοριστείς πολύ για να αλλάξεις.
Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η ΘΥΕΛΛΑ που ξεκίνησε γνωρίζοντας ότι η χρονιά δεν θα έχει καμία ομοιότητα με τις προηγούμενες χρονιές. Ανανέωση και μια προσπάθεια η ομάδα να έχει βάθος χρόνου και αυτό σημαίνει να παίζουν όσο το δυνατόν νέοι δικοί της παίκτες να αποκτήσει ένα βασικό κορμό μαζί με την εμπειρία των παλιών και να ξαναμπεί αργά και σταθερά ξανά στο παιχνίδι της κορυφής.
Για την ώρα τα πάει πολύ καλά σε αντίθεση με τον ΑΣΤΕΡΑ .
Η ΘΥΕΛΛΑ έχει δύο νίκες δύο ήττες και δεν έχει κάνει το ρεπό της.
Ο γηπεδούχος μετράει 0-3 στις νίκες  και έκανε το ρεπό του.

ΣΟΥΦΛΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Με νίκη της η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ πιάνει τους 9 βαθμούς και θα είναι έστω και προσωρινά μόνη πρώτη στην βαθμολογία !!!  Πόσο καιρό είχαν να γευτούν και να δούνε κάτι τέτοιο στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ??
Τελειώστε τώρα το πρωτάθλημα είμαστε Πρωταθλητές.  
Έχει να συμβεί αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Εκείνη η ομάδα των Πομακάκη ,Τελούδη κλπ με προπονητή τον Μάριο Ξανθίδη ήταν πραγματικά πολύ καλή. Η συνέχεια την επόμενη χρονιά με τον ΕΘΝΙΚΟ να παίρνει τους καλούς ήταν επίσης άριστη. 
Έχασε την άνοδο από την ΣΑΝΤΑ στις λεπτομέριες .
Τα πηγαίνει καλά με μόνο ερωτηματικό κατά πόσο θα έχει διάρκεια στην πορεία του πρωταθλήματος.
Το  ΣΟΥΦΛΙ δεν υπολογίζει αυτό το παιχνίδι στα λίγα εκείνα που μπορεί να χτυπήσει και να πάρει το ροζ φύλλο.



ΑΡΙΩΝ-ΑΟΚ
Έχασε στην ΑΛΞ/ΛΗ  ο ΑΡΙΩΝΑΣ ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο ΑΟΚ  με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ.
Λογικά νίκη του ΑΡΙΩΝΑ αλλά φαίνεται πως η λογική κατοικοεδρεύει αλλού φέτος στο πρωτάθλημα ανδρών και είναι αυτό που το κάνει συναρπαστικό .

 ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
 Με τσαμπουκά βγήκε η ΣΑΝΤΑ  που κέρδισε την ελλειπή μεν ΦΙΛΙΑ αλλά δεν παύει να είναι πρώτου μεγέθους έκπληξη. Το σύνολο του Καμαράκη δείχνει να είναι καλοδουλεμένο και να μπορεί να διεκδικεί ίσως το κάτι περισσότερο.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μαζί με το ΣΟΥΦΛΙ δείχνουν οι πιο αδύναμοι κρίκοι .


 ΦΙΛΙΑ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ
 Αν δεν μπορείς να κερδίσει εκτός την ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  όσες ελλείψεις και δικαιολογίες και να έχεις τότε δεν πρέπει να ελπίζεις με τον αντίπαλο σου έστω και αν παίζεις εντός .
Η ήττα από την ΣΑΝΤΑ προβλημάτισε ευχάριστα τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ γιατί ήταν από τα θεωρητικά δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο σοβαρός ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την νίκη. Η υπεροπλία σε κάθε τομέα του δίνει άλλο αέρα και ο αντίπαλος η ΦΙΛΙΑ θα πρέπει να υπερβάλει ή όπως λέμε να "μπαίνουν  όλα " για να ελπίζει.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΑΙΑΣ
Σιγά και σταθερά καθάρισε με το μείον δύο αντιμετώπισε τον θεωρητικά δύσκολο αντίπαλο ΕΘΝΙΚΟ έδειξε τα δόντια του στο κύπελλο με την ΦΙΛΙΑ και δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα αντίπαλο μέχρι την δέκατη αγωνιστική.
Είναι από τα παιχνίδια που θα τα πάρει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ εκτός και αν όλα είναι στραβά.
Και μια τόσο καλοδουλεμένη ομάδα που γνωρίζει τους αντιπάλους δεν χάνει τέτοια παιχνίδια

ΡΕΠΟ -ΕΘΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου