Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Γ ΕΘΝΙΚΗ η πρώτη νίκη των ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ......

Έσπασε το ρόδι για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.....
 έσπασε τα κοντέρ ο ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ.
 43 πόντους με 11 τρίποντα  (33 πόντοι από τρίποντα) !!!!!!!!!!111

Κατά την διάρκεια του τελικού εφήβων ΑΣΤΕΡΑ -ΓΣΕ η άποψη των παικτών του ΑΣΤΕΡΑ (Ανδρικό) ήταν πως πρέπει να κερδίσουν με οποιοδήποτε τρόπο το παιχνίδι με τους ΙΚΑΡΟΥΣ .
Η εύλογη ερώτηση  μου ήταν  πως θα γίνει αυτό όταν παίζουν με τον πρώτο της βαθμολογίας?
    Δεν έχει καμιά σημασία για εμάς με ποιόν παίζουμε πρέπει να κερδίσουμε γιατί φοβάμαι πως θα κερδίσει ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ (με ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ)  και τότε θα είναι πολύ δύσκολα.... 



Δεν έγινε το τελευταίο ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ κέρδισε άνετα τον ΜΑΤΝΟΥΛΙΔΗ και δεν άφησε καμιά σκιά . Δεν έγινε όμως ούτε το πρώτο γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε από τους ΙΚΑΡΟΥΣ  ΑΛΛΑ ......
Υπάρχει ένα μεγάλο αλλά στο παιχνίδι και αυτό είναι τα έντονα παράπονα για " επαγγελματική " διαχείριση του παιχνιδιού από τους δύο διαιτητές της αναμέτρησης.
Με λίγα  λόγια οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ λένε το αυτονόητο κατ΄αυτούς πως οι πρώτοι και οι καλύτεροι του πρωταθλήματος δεν χρειάζονται προστασία από κανένα μέσα στο παρκέ.
Έχασε ο ΑΣΤΕΡΑΣ και τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα για την συνέχεια.
Το καλό της αγωνιστικής είναι η παράλληλη ήττα του ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ από τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και έμεινε η απόσταση ασφαλείας μιας νίκης μεταξύ τους.

Η ΣΑΝΤΑ έκανε το αυτονόητο .
 Έδωσε την μία και μοναδική νίκη στα ΜΟΥΔΑΝΙΑ.

Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι ο ΓΑΣ  και έχασε με το καλημέρα εντός έδρας από τις ΣΥΚΙΕΣ με 53-77.

Την νίκη μέσα στον ΖΕΦΥΡΟ την πίστευαν οι παίκτες της ΑΕΚ (Βρέθηκαν το Σάββατο στο ΕΥΜΟΙΡΟ για συμπαράσταση στην παιδική ομάδα). Μια σπουδαία επιτυχία που τους κράτησε μια ανάσα από την κορυφή.

Δεν έφτασε στο ύψος των απαιτήσεων του παιχνιδιού ο ΟΡΦΕΑΣ και έχασε στην έδρα του από την ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ με  77-86 .

Το πάλεψε η ΝΕΑΠΟΛΗ με τον ΙΩΝΙΚΟ αλλά έχασε το παιχνίδι αι μαζί κάθε ελπίδα για παραμονή.
ΜΟΥΔΑΝΙΑ ,ΣΑΝΤΑ  ΝΕΑΠΟΛΗ είναι οι σίγουροι και μένει ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ μαζί με τον ΑΣΤΕΡΑ να παλεύουν για το ποιός θα τερματίσει τέταρτος από το τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου