Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Παιδικό 3ος ομιλος 1η αγωνιστική αποτελέσματα (και από άλλους ομίλους)

Άνετη επικράτηση του Αρίωνα με 86-16  στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο την ομάδα του Αίαντα Κομ.
Ένας Αίαντας που πήρε το αγωνιστικό βάπτισμα με παίκτες ηλικίας 98-99 οπότε δεν μπαίνει θέμα ανταγωνιστικότητας και άλλα τέτοια.
Συναρπαστικό παιχνίδι στην Καβάλα !!!
Ντέρμπι με τα όλα του και νίκη για την Ένωση με μεγάλη δυσκολία.
Εύκολη νίκη για την ΑΕΚμε 43-61 την Χρυσούπολη εκτός. 






Υποδομή στήνει ο προπονητής του Αίαντα coach Οικονομίδης για το μέλλον και όλα δείχνουν πως οι επόμενες αγωνιστικές γενιές θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Αν έφαγαν λίγο σπρώξιμο παραπάνω έχασαν με μεγάλη διαφορά δεν θα πρέπει να τα μετράει κανένας. Εξάλλου την ίδια εμπειρία είχαν οι σημερινοί παίκτες του Αρίωνα όταν αγωνίζονταν ως Α.Σ στο παιδικό πριν δύο χρόνια.
Κέρδος και μόνο κέρδος ήταν το παιχνίδι για τους μικρούς του Αίαντα.
Από την άλλη οι παίκτες του Αρίωνα μπορεί να μην ζορίστηκαν σε κανένα σημείο αλλά φαίνεται ότι ήταν χαλαροί για τον προπονητή τους που τους έβαζε τακτικά τις φωνές.



 Το παρόν έδωσαν οι παλιοί γνώριμοι Θ.Πίτατζης και Α.Σαββάκης .

Απόσπασμα από το παιχνίδι.
http://www.youtube.com/watch?v=-5x0Zn4iXnk



Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής.
Δεν τα κατάφεραν οι μικροί της Ασπίδας στην πρώτη συμμετοχή ουσιαστικά σε πρωτάθλημα.
όχι πως πήγαιναν για νίκη αλλά σκοπός ήταν μια αξιοπρεπέστατη ήττα. Μεγάλη η διαφορά σε όλα αλλά αυτό δεν πρέπει να ρίξει το ηθικό τους. Έχουν δρόμο μπροστά τους πολύ.......
ΗΡΑΚΛΗΣ Καβ-ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ    73-27
ΑΡΙΩΝ-ΑΙΑΣ                                86-16
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ-ΑΕΚ                   43-61   
Τα βρηκε λίγο ζόρικα η ΑΕΚ στην αρχή με την Χρυσούπολη που προηγήθηκε με 17-27 αλλά η άμυνα ζώνης ( zone press) που έπαιξε η ΑΕΚ  απέφερε  πολλές κλεμμένες μπαλιές.Αλλά και πάλι έχασαν πολλές βολές και εύκολα καλάθια. Δίκαιη νίκη ψυχολογίας σύμφωνα με τον προπονητή της
Μ Δαφτσή.
Ρεπό Ασπίδα 2001

Για τον 2ο όμιλο 
Το σπουδαιότερο παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στις 8,00μμ μεταξύ Ένωσης (τυπικά γηπεδούχος) με τον Αστέρα .
58-53 Το τελικό σκορ σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση πολύ κόσμο και τον Αστέρα να προηγείται σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στα τελευταία επτά λεπτά η Ένωση κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλό της να μην τον αφήσει να σκοράρει με αποτέλεσμα να μειώσει την διαφορά που είχε φτάσει και τους 12 πόντους και να βγει νικήτρια στο τέλος.
Σε σχόλιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχα γράψει πως η Ένωση μάλλον περνάει σε άλλη εποχή . Αφήνει πίσω την εποχή της παντοκρατορίας της με την καταπληκτική ομάδα που είχε και μάλλον η συνέχεια δεν θα είναι η ίδια. Νέοι μνηστήρες πρόβαλλαν και χάλασαν το πάρτι.
Ο Αστέρας παρόλο που στο φιλικό με την Ασπίδα είχε δείξει κάκιστο εαυτό στο επόμενο φιλικό με τον Αρίωνα έδειξε τις προθέσεις του.  Θα ήταν ευχής έργο να υπήρχε μια εικόνα από μια αναμέτρηση μεταξύ Αστέρα και Πανθήρων που είναι ο άλλος διεκδικητής της πρωτιάς στον όμιλο.
Για τρία δεκάλεπτα και στα πρώτα τρία λεπτά του 4ου η ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλα στο παιχνίδι. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από θεατές που είδαν για πρώτη φορά ίσως τι σημαίνει ντέρμπι. Μετά και από αυτήν την εξέλιξη οι επόμενες αναμετρήσεις μεταξύ της τριάδας θα είναι μάλλον συναρπαστικές. Και στην τρίτη αγωνιστική συγκρούονται η Ένωση με τους Πάνθηρες και στην 5η Αστέρας - Πάνθηρες .
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων που πάλεψαν στο παρκέ αλλά και για την καλή διαιτησία των Ασλανίδη και Κατρακάρη.

ΑΓ.Βαρβάρα-Ελευθερούπολη     31-27
Ένωση -Αστέρας                         58-53
Μακεδόνες-Πάνθηρες                  09-10-2011

4ος Όμιλος 
Εθνικός -Ολυμπιάδα                   57-54


Είναι δύσκολο για άλλη μια φορά να υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Παράκληση εάν υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης εδώ είμαστε έστω και με σχόλια.


2 σχόλια: