Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικά Νο 2 ΑΡΙΩΝ-SANTA-BARBARA και ΑΣΠΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ

        Δύο ακόμη καλά φιλικά έγιναν σήμερα την ίδια ώρα.
Για τους Άνδρες ο Αρίωνας φιλοξένησε την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας ή αλλιώς Santa-Barbara!!!!!!! και  Ασπίδα (Έφηβοι) την αντίστοιχη ομάδα της Ένωσης)


 ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ


Συμπεράσματα δύσκολα μπορεί να βγούνε από τέτοια παιχνίδια παρά μόνο μερικές επισημάνσεις.
Για τον Αρίωνα το μεγάλο στοίχημα για τον Ρούκι Ε.Αρβανιτίδη είναι να μπορέσει να βρει την βασική πεντάδα μεταξύ τόσων και τόσων παικτών περίπου 16-17.Έξι μόνο έπαιξαν την προηγούμενη χρονιά και μέσα στις απώλειες είναι και οι Καραλανίδης Καραογλανιάν από τα δικά του παιδιά.

Οι παλιοί είναι οι Μιχαηλίδης Μπακιρτζής Ντράγκαν (Αρίωνας χωρίς Ντράγκαν δεν γίνεται) Ζάρας. Από την παιδική ομάδα ανέβηκαν οι Φώτης Αραλάγιος και Παϊτάρης.
Έκανε πολλές μεταγραφές μεταξύ αυτών οι Καψάλης και Δενδρινός από την Ασπίδα αλλά η πιο σημαντική που του δίνει πλεονέκτημα μέσα στην ρακέτα είναι σίγουρα αυτή του Μαρουλάκη.
Μένει να βρεθεί η συνταγή ..
Από την άλλη η Santa-Barbara με νέο αρχιπροπονητής τον κο  Σχοινάκη και συνεργάτη του τον Λ.Μαγιάννη  κράτησε τον βασικό κορμό τους παίκτες περίπου έξι τον αριθμό που πήγαιναν στα εκτός έδρας και με συμπλήρωμα δύο παικτών από την Ελευθερούπολη ενός από τους Τιτάνες που είναι ουσιαστικά επιστροφή στα πάτρια εδάφη συν 1-2 συμπληρώματα από φοιτητές έδειξε πως είναι πιο δεμένο σύνολο με περισσότερες επιλογές.
Αν έχουν σκοπό την άνοδο σύμφωνα με τα όσα ακούγονται η απαντηση του κο Σχοινάκη ήταν:
"Ποιά άνοδο ???Σκοπός μας είναι να είμαστε μια καλή ομάδα να παίζουμε καλό μπάσκετ και μόνο εάν καταφέρουμε να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα των απουσιών στα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι κάτι στο οποίο με τα σημερινά δεδομένα τα οικονομικά κανένας δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα".
"Βλέπουμε και κάνουμε πόσο μάλλον που δεν έχουμε ουσιαστικά πολλά παιχνίδια στα πόδια μας".

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Εφηβική ομάδα της Ασπίδας φιλοξένησε την αντίστοιχη της Ενώσεως.
Πολύ δυνατό παιχνίδι φάνταζε αλλά δυστυχώς από την μεριά της φιλοξενούμενης ομάδας οι πάρα πολλές ελλείψεις δεν επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο.
Η παιδική ομάδα της προηγούμενης χρονιάς και αυτή με την απουσία του Σ.Γκέλιου. Καμιά παρουσία από την περσινή εφηβική ομάδα (Πιεβάλιτσα-και σία) με αποτέλεσμα να γείρει η πλάστιγγα σε μια μεριά.

Και πάλι έγινε ένα καλό παιχνίδι που επέτρεψε τόσο στην Ασπίδα να δοκιμάσει το σύνολο των παικτών της αλλά και στους αντίστοιχους της Ένωσης να πάρουν λόγω ελλείψεων μεγάλο χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.
Όλα δείχνουν πως φέτος θα υπάρχει ένα πολύ καλό εφηβικό πρωτάθλημα κάτι που εξέφρασε ως ευχή και ο προπονητής της Ένωσης κος Π.Παπανικολάου με το μυαλό να τρέχει στο περσινό καταπληκτικό παιχνίδι μεταξύ Ενώσεως και Πανσε/κού.Στην σύντομη κουβέντα που κάναμε τονίσθηκε το πολύ μεγάλο πρόβλημα του κακού εκπαιδευτικού συστήματος που βάζει ανυπέρβλητα εμπόδια στην εξέλιξη παικτών όταν χώρες με καθόλου παράδοση στο άθλημα το έχουν εντάξει στην σχολική εκπαίδευση  τους ...
 Ευχή όλων να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ....

Απόσπασμα από το παιχνίδι.

http://www.youtube.com/watch?v=A2HZPHpi4JI



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου