Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ανεβάζουν ρυθμούς.

Δεν έμειναν και πολλές ημέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
omada ginekon 2009-2010Σιγά σιγά οι ομάδες μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας με κάποιες από αυτές πχ την γυναικεία ομάδα της Ασπίδας να είναι στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας της. Είναι μπροστά ο αγώνας κυπέλλου στις 03-10 Αντίπαλος ο Παναθλητικός Συκεών Θεσ/νίκης. Μαζί με την ομάδα του Ρύσσιου είναι τα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο και η πρόκληση για τα κορίτσια της Ασπίδας είναι πολύ μεγάλη.
Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό "Φ.Α" .
Μπορεί στο κομμάτι της προετοιμασίας ο τραυματίας προπονητής της να κάνει καλή δουλειά αλλά στο οικονομικό κομμάτι δεν υπάρχει κίνηση από τους παράγοντες της Ασπίδας . Δεν έγινε γνωστό εάν έχουν εκδοθεί εισιτήρια διαρκείας η αξία τους και το πότε θα διατεθούν στο κοινό.
Πιστεύω πως θα έπρεπε ήδη να υπήρχε ενημέρωση και κάποιος προγραμματισμός για την όσο το δυνατό καλύτερη προβολή της ομάδας. Σαν blog εδώ είμαστε για ότι είδους βοήθεια μπορούμε να δώσουμε .
Στα άλλα τμήματα της Ακαδημίας προχωράει και εκεί η προετοιμασία .
Στην άλλη ακαδημία της πόλης τον Αρίωνα οι ρυθμοί γίνονται πιο εντατικοί. Σύμφωνα με τον Γ.Θερμό το ρόστερ θα συμπληρωθεί με το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και θα έχουν μαζευτεί όλοι οι παίκτες. Την στιγμή αυτή έχουν γίνει αρκετές προπονήσεις . Οι παμπαίδες του Αρίωνα δεν έχουν καθίσει σχεδόν όλο το καλοκαίρι μιας και ο Χ.Παπαδόπουλος τους έκανε εντατικές προπονήσεις θέλοντας να τους έχει ετοιμοπόλεμους. Απόδειξη η πρωτιά στο τουρνουά golden summer .
Φωνή από την Τρίτη ακαδημία της πόλης  δεν ακούγεται . Ο Άθλος μετά την απόφασή του να μην κατέβει στην Α΄ΕΚΑΣΑΜΑΘ   θα έμενε μόνο με τους 97αρηδες αλλά και εκεί υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή της γιατί ακόμη δεν έχει αποφασισθεί εάν θα είναι εδώ ή κάπου αλλού σαν καθηγητής φυσικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου