Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Παμπαίδες Ε.Καβάλας-ΑΘΛΟΣ και ΑΡΙΩΝΑΣ- ΓΑΣ

Με αντίπαλο την ΕΝΩΣΗ ο ΑΘΛΟΣ κλείνει την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου.
Στις 17.00 στο κλειστό (Ποταμουδίων)






ο ΑΘΛΟΣ του Π.Πεχλιβανίδη θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα κάτι που είναι δύσκολο μιας και στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 26-45.
Η δεύτερη αγωνιστική ανοίγει με το παιχνίδι του ΑΡΙΩΝΑ στο κλειστό "Α.Μπαλτατζής" με αντίπαλο τον ΓΑΣ .
Στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 59-51 μια ήττα στις λεπτομέριες για τον ΑΡΙΩΝΑ.
Στο απόηχο του προηγούμενου παιχνιδιού έντονη είναι η δυσαρέσκια των ανθρώπων του για την κακή διαιτησία του "Μέγιστου" .Η άποψη των ανθρώπων του ΑΡΙΩΝΑ για το πολύ δυνατό παιχνίδι που έπετρεψε ο διαιτητής είναι πως μόνο κακό και προβλήματα μπορούσε να δημιουργήσει σε μια τέτοια ηλικία ειδικά για τους μικρούς 97άρηδες του ΑΡΙΩΝΑ απέναντι σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και σωματικής διάπλασης.
Η απόσυρση της ομάδας του από Χ.Παπαδόπουλο έγινε συμφωνα με τον ίδιο πέντε λεπτά πριν τη λήξη του για την προστασία της σωμστικής ακεραιότητας των παικτών του .Αφορμή ένα δυνατό μαρκάρισμα σε lay-up που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη ήταν και η στιγμή της έκρηξης του και της απόσυρσης της ομάδας του.
Τα επόμενα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής θα γίνουν την Κυριακή το πρώτο στις 12.00 μεταξύ ΑΓ,Βαρβάρας και ΑΘΛΟΥ και το τελευταίο στις 1.00 στο ΔΑΚ μεταξύ ΑΣΠΙΔΑΣ και Ένωσης Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου