Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Έχουμε αγώνες από αύριο!!!!!!!!!!

Δεν τελείωσαν οι εορτινές μέρες του Πάσχα μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές αλλά και για τους μικρούς των ομάδων Παμπαίδων Πανκορασίδων κλπ.
Την Τετάρτη αρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα των παμπάιδων με την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.


Στις 17.00 στο "Α.Μπαλτατζής" ο ΑΡΙΩΝΑΣ αντιμετωπίζει την ΑΓ.Βαρβάρα .Στο πρώτο γύρο νικήτρια η ομάδα της Καβάλας αλλά κυριολεκτικά με την ψυχή στο στόμα. Βλέπετε είχαν πάρει αψήφιστα οι παίκτες της ΑΓ.Βαρβάρας τους αντιπάλους και τα βρήκαν σκούρα στο παρκέ. Οι μικροί του Χ.Παπαδόπουλου μπήκαν αργά στο παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και ήταν ουσιαστικά εκείνο που έκρινε το παιχνίδι.Η αποδοσή τους στα τρία επόμενα παιχνίδια έδειξε πως αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι από το πρώτο δεκάλεπτο θα είχαν κάνει και την έκπληξη.
Είναι η ευκαιρία τους να ανταποδόσουν και να πάρουν την νίκη.
Δυνατό παιχνίδι και στην Κομοτηνή μεταξύ ΓΑΣ-ΑΣΠΙΔΑΣ στις 19.00 .Είναι και η σημειολογία του παιχνιδιού τέτοια που το κάνει πιο ενδιαφέρον. Στον πρώτο γύρο ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που έκαναν οι μικροί της ΑΣΠΙΔΑΣ και μετά είχαμε την μεγάλη περιπέτεια με την αποπομπή που τελικά είχε αίσιο τέλος.
Είναι η διαφορά των δύο ομάδων σημαντική σε ποιότητα κάτι που δείχνει και το σκορ της πρώτης αναμέτρησης όπου οι της Ασπίδας έκαναν επίδειξη δύναμης δίχως να παίξουν πολύ οι βασικοί παίκτες της. Ο χρόνος που δόθηκε στους πιο νέους παίκτες είναι και ενδεικτικό της διαφοράς δυναμικού.
Η αγωνιστική θα κλείσει την Παρασκευή με το παιχνίδι του ΑΘΛΟΥ με την ΈΝΩΣΗ στην Καβάλα.
Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα του Π.Πεχλιβανίδη από τις απουσίες που έχει. Στο τελευταίο παιχνίδι η πεντάδα του υπέρβαλε με τον ΑΡΙΩΝΑ και χτύπησε στα ίσια το παιχνίδι.Μακάρι να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να απολαύσει τους καρπούς των κόπων του.
Παναγιώτη θα έρθουν και τα ροζ φύλλα υπομονή μόνο.
        Μια παρέμβαση σχετικά με τις ομάδες από την Καβάλα και την διαχείριση που κάνουν στην γειτονική πόλη.
Στο πρωτάθλημα παίδων η δυνατή ομάδα της πόλης είναι η ΕΝΩΣΗ με δεύτερο στην ιεραρχεία τον Αστέρα. Ότι καλύτερο έχουν οι ακαδημίες της πόλης που μπορεί να ακούγονται πολλές αλλά στην ουσία είναι μία το δίνουν στην ΈΝΩΣΗ για να έχει την καλύτερη ομάδα στο παιδικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και όλα δείχνουν πως τα πήγε πολύ καλά γιατί έχει αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα παμπαίδων καλύτερη ομάδα δεν είναι η ΈΝΩΣΗ αλλά η ΑΓ.Βαρβάρα σύνφωνα πάντα με τους ανθρώπους της ομάδας.
Κάνοντας την απλή σκέψη εάν οι δύο ακαδημίες που έχουν ομάδες στην 2η φάση του παιδικού είχαν κάνει το ίδιο και παρουσίαζαν δύο ομάδες μια πολύ δυνατή με ότι καλύτερο έχουν οι δύο ομάδες και μην μου πείτε ότι είναι δύσκολο να γίνει και μία άλλη την δεύτερη ας το πούμε με τους υπόλοιπους θα γίνόταν τίποτα κακό?
Πρόβλημα μόνο στην επιλογή ονόματος και προπονητή θα μπορούσα να δω . Ουσιαστικά πιστεύω ότι και δυνατή ομάδα θα είχε η πόλη και δεύτερη ευκαιρία να γινουν καλύτεροι οι παίκτες της 2ης ομάδας και να πάρουν συμμετοχή στην πρώτη αλλά στην ουσία δεν θα ζέστεναν τον πάγκο μιας και δεν μπορούν να προσφέρουν πολλά στην πρώτη τους ομάδα γιατί πιέζεται να πάρει το αποτέλεσμα. Αλλά στην 2η ομάδα θα είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής μιας και θα ήταν πιο χαλαροί για το αποτέλεσμα δεν θα υπήρχε η μεγάλη πίεση της βαθμολογικής θέσης. Αυτές είναι απλές σκέψεις που σίγουρα θα έχουν και τον ανάλογο αντίλογο . Μπορεί να προβάλουν πολλά και να έχουν δίκιο αλλά έχω μόνο μία απάντηση την ζωντανή πραγματικότητα στην διπλανή Καβάλα με την επίτυχία που είχε και έχει η προσπάθεια και στην αντίπερα όχθη στην γειτονική Κομοτηνή που δυστυχώς πέφτει όλο και πιο πολύ και αντί να έχει παραγωγή παικτών τρώγονται μεταξύ τους και προσπαθούν με χίλιους μύριους τρόπους να κερδίσουν όχι μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από αυτό.
Βλέποντας τις δύο όψεις του νομίσματος μιας και είμαστε στη μέση να σκεφτούμε πως θα αποφύγουμε τα άσχημα και πως θα πάρουμε από τα καλά.
Αν στεναχωρώ κάποιους δεν γίνεται σκόπιμα απλά να τους βάλω στην πρίζα και να σκεφτούνε πως θα γίνει καλύτερη δουλειά.
Δεν είμαι κριτής θέλω όπως μπορώ και μου επιτρέπουν κανόνες και αρχές να βοηθήσω να βγάλει επιτέλους η γειτονιά μας παίκτες και να έχουμε ομάδες για να απολαμβάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου