Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Β΄ΓΥΡΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος με δυνατά παιχνίδια με ,ντέρμπυ ουραγών , μεταξύ Αιγάλεω και ΟΦΗ.
Ο πρώτος έρχεται από νίκη με ανεβασμένη την ψυχολογία στον Γολγοθά που έχει. Ο δεύτερος μετά την ήττα από το Παγκράτι ,ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ανοιχτό σε κάθε περίπτωση είναι το παιχνίδι.


ΑΜΥΝΤΑΣ-ΚΑΟΔ. Και οι δύο από εντός έδρας ήττες στο προηγούμενο παιχνίδι και μάλλον πιο μεγάλη πίκρα για τον ΚΑΟΔ που έχασε το καλό σερί που είχε και την απότομη άνοδο του στις πρώτες θέσεις. Δεν χάθηκε ακόμη τίποτα για τον ΚΑΟΔ. Ενδεχόμενη ήττα για τον Αμύντα περιπλέκει τα πράγματα . Δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα με τους 21 βαθμούς του.


ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ. Εύκολος αντίπαλος για το Παγκράτι στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά σε αυτό τα πράγματα είναι λιγάκι δύσκολα. Ο Αρκαδικός έρχεται από μια πολύ σπουδαία σε σημασία νίκη μέσα στην Δράμα και τώρα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμη διεκδικητή των πρώτων θέσεων. Και οι δύο με 25 βαθμούς με νίκη παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου με ήττα χάνουν το τρένο.

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. Από ήττα και οι δύο, ο πρώτος από τον πρωτοπόρο Ηρακλή κυριολεκτικά στο νήμα σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση εντός και εκτός παρκέ . Έχει χάσει έδαφος και δύσκολα θα επανακάμψει. Εκείνος που καίγεται για το παιχνίδι δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας είναι ο αντίπαλος οι ΄Ικαροι Σερρών .
Δεύτερη ήττα μετά την Ξάνθη θα τον βυθίσει ακόμη πιο πολύ.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ. Ζόρικο παιχνίδι . Αν θέλει να πιστεύει ακόμη η Ολυμπιάδα πως παραμένει ζωντανό το όνειρο της ανόδου πρέπει να υπερβάλει γιατί παίζει με τον πρώτο που ακόμη και όταν είναι σε κακή μέρα τα καταφέρνει .Με νίκη η Ολυμπιάδα θα κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.

ΠΕΡΑΜΑ –ΝΗΑΡ ΗΣΤ. Επανακάμπτει δυναμικά το Πέραμα και μια νίκη πιάνει τους 22 βαθμούς έναν λιγότερο από τον αντίπαλο . Η αλήθεια είναι ότι η Νηαρ ηστ το πάλεψε μέσα στην Πάτρα και επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα που της έδωσα «η πιο αψυχολόγητη ομάδα».

ΙΚΑΡΟΣ ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ. Εδώ είναι από τα πιο ξεκάθαρα παιχνίδια μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει ο ΕΡΜΗΣ.

ΞΑΝΘΗ-ΔΑΦΝΗ.Στο πρώτο παιχνίδι νικήτρια η Δάφνη με 8 πόντους σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί διαφήμιση του μπάσκετ.Τότε ήταν η αρχή τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η Ξάνθη λογαριάζει πολύ σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα άλλα δύο που ακολουθούν, θέλει νίκη πάση θυσία την νίκη (βλέπε δηλώσεις Παναγιωτόπουλου-Λεμονίδη).
Η Δάφνη του πρώην αρχηγού Λ.Σεφερίδη έχει πολλά σκαμπανεβάσματα προέρχεται και από ήττα με το Πέραμα και το πόσο την έχει επηρεάσει μόνο μέσα στο γήπεδο θα φανεί.
Τα χαιρετίσματα όλων των φίλων του στον Λ.Σεφερίδη.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΑΜΥΝΤΑΣ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΦΗ
ΞΑΝΘΗ - ΔΑΦΝΗ
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΕΡΑΜΑ-ΕΡΜΗΣ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ
ΙΚΑΡΟΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου