Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10/09 ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΑΡΙΩΝ – Γ.Α.Σ 77-58

Κακό ξεκίνημα τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο για τον ΑΡΙΩΝΑ απέναντι στη ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνής.
Ένας ΓΑΣ που κέρδισε το Σάββατο την ΑΣΠΙΔΑ 2001 με τα όσα αισχρά έγιναν στο γήπεδο. Πολύ κακό ξεκίνημα και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του ΓΑΣ να χτυπήσει το παιχνίδι και αυτό έχει να κάνει με τα πολλά λάθη που έκαναν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Γ.ΘΕΡΜΟΥ.
Μόνο μετά τις φωνές του προπονητή όταν είχε περάσει μπροστά στο σκορ η ομάδα της Κομοτηνής ξύπνησαν οι παίκτες του ΑΡΙΩΝΑ και έδειξαν την καλή αγωνιστική πλευρά τους .Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά ποιότητας παρόλο που οι παίκτες του ΓΑΣ σε πολλά διαστήματα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και προσπάθησαν την στιγμή της χαλάρωσης του ΑΡΙΩΝΑ να χτυπήσουν στα ίσια το παιχνίδι.
Με μπροστάρηδες τους Καραλανίδη Μπεμπεκίδη και Καραογλανιάν ο Αρίωνας γύρισε το σκορ και με πιεστική άμυνα ανάγκασε τους αντιπάλους σε πολλά λάθη και έκανε μια διαφορά 10-0 σε λίγα λεπτά. Στο σημείο αυτό τελείωσαν και τα ψυχικά αποθέματα του Λεχούδη και μοιραία δεν μπόρεσε ο ΓΑΣ να μπει ξανά στο παιχνίδι.
Αρκετός κόσμος στο δεύτερο ημίχρονο και φαίνεται ότι συνετέλεσε και αυτό στην αγωνιστική άνοδο των παικτών του ΑΡΙΩΝΑ μακάρι να συνεχίσουν έτσι οι γονείς και οι φίλοι της ομάδας να δίνουν το παρών και μαζί και την συμπαράσταση που χρειάζονται οι παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου