Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΜΠΑΜ με Ζωλότα

Έψαχνε να βγάλει "άσσο από το μανίκι" ο Λεμονίδης και τα κατάφερε.


Την απόκτηση του Ζολώτα Στράτου ανακοίνωσε χθες ο ΓΑΣ Κομοτηνη. 

Ο 23αχρονος, απόφοιτος πλέον της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής και μέχρι πρότινος εκ των αρχηγών του Δημοκρίτειου, αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες, η πιο αξιόπιστη για εμένα, λύση για την θέση 2 που θα βρει κάποιος στη Θράκη. Το "10" το καλό, ένας παίχτης με την μεγαλύτερη εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια, με κρύο αίμα και εκπληκτικές εκτελεστικές ικανότητες θα δώσεις επιλογές στο coach Λεμονίδη. Συνεπής στην άμυνα και σταθερός στην επίθεση έχει τον τρόπο να βρίσκει τον δρόμο από τα 6,75 ακόμα και όταν όλα μοιάζουν τελειωμένα (σ.σ. θυμηθείτε τον περσινό ημιτελικό Δημοκρίτειο-Λεύκιππος). Ένας εκ των κορυφαίων του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ επιστρέφει στην Γ' Εθνική κατηγορία, όπου αγωνιζόταν ακόμα και ως έφηβος στην Χαλκιδική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"Τον πρώτο σκόρερ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης απέκτησε η ομάδα μας.

Ο Στράτος Ζολώτας είναι το νέο απόκτημα του συλλόγου καθώς ύστερα από συζητήσεις συμφώνησε να παίξει στο ΓΑΣ Κομοτηνή και να βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν.

Ο Στράτος με ύψος 1,89 αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. Η καταγωγή του είναι από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής και τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανεπιστημίου αποτελώντας το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όπου αγωνιζόταν.

Καλώς ήρθες Στράτο στην ομάδα και καλή χρονιά με υγεία"


Καλή επιτυχία captain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου