Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

8η Αγωνιστική Ανδρών 25-26/11

Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα που μπερδεύουν κάπως την κατάσταση από τη μέση και κάτω.



Ο Λεύκιππος, χωρίς τον προπονητή του Σωτήρη Κοκκινόπουλο στο πάγκο λόγω της τιμωρίας, δε δυσκολεύτηκε απέναντι στο Σουφλί. 

Το Δημοκρίτειο “στρογγυλοκάθισε” στη δεύτερη θέση κερδίζοντας με σβηστές μηχανές τον Α.Ο.Καβάλας και περιμένει στην γωνία. Όσο περίεργο και αν φαίνεται κάθε ομάδα προσπαθεί, με νύχια και δόντια, να κερδίσει το Δημοκρίτειο. Το ποιος είναι ποιος έχει αρχίσει να γίνεται εμφανέστατο.

Αδιαμφισβήτητα το αποτέλεσμα της αγωνιστικής πήρε ο Αίας μέσα στις Φέρες και φιγουράρει πλέον στην τρίτη θέση ενώ η Θύελλα θα πρέπει εκμεταλλευτεί το επικείμενο ρεπό για να επιστρέψει πιο δυνατή.

Το ντέρμπι της Αλεξανδρούπολης στον Εθνικό που φαίνεται πιο “ομάδα” από την Ολυμπιάδα. Πρέπει να ανασυνταχθεί γρήγορα η δεύτερη καθώς το εξαιρετικό ξεκίνημα δεν έχει και την ανάλογη συνέχεια ενώ δεν έχει κάνει και το ρεπό της.

Στην Ορεστιάδα η τοπική Φιλία δείχνει συνεχώς να βρίσκει τον εαυτό της προσπαθώντας να φτιάξει το “κάστρο” της. Ο Αρίων προσπαθεί και σίγουρα μπορεί να κάνει καταστροφικές ζημίες σε ανύποπτο χρόνο.

Σε ανοδική πορεία ο Αστέρας που πάει η πολύ καλή ψυχολογία στο εντός έδρας ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Λεύκιππο. Παρόλα αυτά οι τρείς ήττες στην αρχή μπορεί να του κοστίσουν. Προσπαθεί για την επιστροφή η Αγία Βαρβάρα και σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα.   

Αναλυτικά:
Λεύκιππος Ξάνθης – Έβρος Σουφλίου   88-41
Θύελλα Φερών – Αίας Κομοτηνής    66-75
Φιλία Ορεστιάδας – Αρίων Ξάνθης   62-56
Αγία Βαρβάρα – Αστέρας Καβάλας  64-73
ΑΟ Καβάλας – Δημοκρίτειο Κομοτηνής  50-68
Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης – Εθνικός Αλεξ/πολης  59-62
Ρεπό: Ηρακλής Καβάλας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεύκιππος Ξάνθης   14(7-0)**
2.Δημοκρίτειο Κομοτηνής  12(7-0)*,**
3. Αίας Κομοτηνής  12(5-2)**
4.  Εθνικός Αλεξανδρούπολης  12(5-2)**
5. Αρίων Ξάνθης  12(4-4)
6. Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης   12(4-4)
7.  Αστέρας Καβάλας   11(4-3)**
8. Φιλία Ορεστιάδας   11(4-3)**
9. ΑΟ Καβάλας  10(2-6)
10.  Θύελλα Φερών  10(2-6)
11. Αγία Βαρβάρα   9(4-3)*,**
12. Ηρακλής Καβάλας  7(0-7)**
13. Έβρος Σουφλίου  6(0-8)*
*Δημοκρίτειο, Έβρος Σουφλίου και Αγία Βαρβάρα ξεκίνησαν με -2 λόγω μη συμμετοχής στα .

**Έχουν κάνει το ρεπό τους


Υ.Γ. Η σειρά παρουσίασης των αγώνων είναι αντίστοιχη της εκάστοτε βαθμολογίας, ξεκινώντας από τον πρώτο προς τον τελευταίο.

1 σχόλιο:

  1. Κάθε νέα ανάρτηση και είναι εμφανής η διαφορά . Νομίζω ότι η βελτίωση του αρθρογράφου είναι εμφανέστατη. Αν καταφέρει και ξεπεράσει κάποιους δισταγμούς και απελευθερώσει ακόμη περισσότερο την γραφίδα του θα αφήσει πολλά στον χώρο.
    Εύγε νέε μου πάντα(ζης) Άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή