Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ Αποτελέσματα 23/09/2017

Πριν απ όλα να ευχηθώ τα καλύτερα στον Γιώργο και στην Μαρία που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο .
Και όπως λέει ο λαός δεν αφήνουμε τον γάμο για να πάμε στα πουρνάρια και  όπου πουρνάρια τα παιχνίδια του κυπέλλου.
Λίγο το κέφι ο χορός το ούζο και την επόμενη μέρα δεν υπήρχε και πολύ διάθεση για αρθρογραφία.
Ούτε το τηλέφωνο να σηκώσω δεν ήθελα.
Ελπίζω Σαράντη να καταλαβαίνεις

 ΚΥΠΕΛΛΟ 2η  αγωνιστική  23/09/2017
Από την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου φαίνεται να ξεκαθαρίζουν πολλά για το ποιές ομάδες θα είναι οι πρωταγωνιστές των δύο ομίλων και γενικότερα στην προσπάθεια ανόδου.
Για τον πρώτο όμιλο ο Πανσερ/κος καθάρισε τον επίδοξο ΑΟΣ με 74-56 και σίγουρα φώναξε παρών τόσο για τον τελικό του θεσμού, την πρωτιά στον όμιλο και για την συνέχεια που οδηγεί στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Οι 18 πόντοι διαφορά είναι η καλύτερη απόδειξη.
Πέρασε και ο ΚΑΟΔ αλλά ο αντίπαλος συγκριτικά δεν ήταν ΑΟΣ . Κέρδισε το ΡΟΥΠΕΛ με 78-60 και στην τελευταία φάση του κυπέλλου πριν την τετράδα θα αντιμετωπίσει τον Πανσερ/κο ενώ η ομάδα των U20 του ΟΡΦΕΑ κέρδισε το ΠΑΓΓΑΙΟ και μία θέση στην τελική τετράδα του θεσμού.



Λίγο πολύ όλοι περιμέναμε να υπάρχει κάποιο επίπεδο ανταγωνιστικότητας τουλάχιστον κάποια αντίσταση από ΕΘΝΙΚΟ και ΦΙΛΙΑ.
Για την ΘΥΕΛΛΑ δεν ισχύει το ίδιο γιατί βρίσκεται σε φάση πλήρους αναμόρφωσης .
Και αυτό φάνηκε στο γήπεδο στην έδρα του ΑΣΤΕΡΑ όπου πάλεψε όσο μπορούσε και έχασε από ένα ανώτερο αντίπαλο (ΑΣΤΕΡΑΣ) με 77-49. Με την νίκη του ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε τι μπορεί να κάνει και φώναξε δυνατά παρών για την συνέχεια του κυπέλλου αι του πρωταθλήματος.
Και μέχρι που μπορεί να φτάσει θα φανεί την αμέσως επόμενη αγωνιστική του κυπέλλου όπου αντιμετωπίζει τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.

Και είναι από τα παιχνίδια που περιμέναμε να δούμε την πραματική δυναμική της ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ γιατί όπως και να έχει το παιχνίδι με τον ΗΡΑΚΛΗ στην πρώτη φάση του κυπέλλου σε καμία περίπτωση δεν ήταν μέτρο σύγκρισης για εξαγωγή συμπερασμάτων.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ  έχει σταθερή πορεία τον ίδιο κορμό και έκανε μια πάρα πολύ καλή πορεί τη προηγούμενη χρονιά. Φυσικό ήταν να περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο και κυρίως να δούμε τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ στα δύσκολα.
Το συμπέρασμα είναι απλό. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι πολύ καλύτερος από την προηγούμενη χρονιά και σαφώς θα είναι στις ανταγωνιστικές ομάδες για το πρωτάθλημα αλλά ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο.
Και το απόδειξε παρότι είχε πολλές σημαντικότατες απουσίες . Παρ όλες τις απουσίες έδειξε πως έχει τέτοιο βάθος στον πάγκο που μπορεί άσχετα με το ποιος λείπει και το πόσο καλός είναι να κερδίζει συντρίβοντας κάθε αντίσταση. Περισσότερα δεν χρειάζονται να γραφτούν γιατί μόνο η διαφορά των  40 πόντων δείχνει την εικόνα του παιχνιδιού.
Δηλώσεις του προπονητή του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και φωτογραφίες του παιχνιδιού
 ΕΔΩ
Πηγή. https://www.facebook.com
Και στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου και εδώ υπήρχε η προσδοκία για αντίσταση αλλά φάνηκε πως η ομάδα των φοιτητών είναι σαφέστατα ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά.
Η νίκη του με  81-56 με αντίπαλο την ΦΙΛΙΑ τα ξεκαθαρίζει χωρίς μεγ΄λο σχολιασμό.
Η ΦΙΛΙΑ άντεξε ένα ημίχρονο και μετά στα επόμενα δύο δεκάλεπτα έβαλε κατά ένα πόντο λιγότερους από όσους έβαλε στα πρώτο μέρος.
Στην επόμενη φάση 30 ή 01/10/2017 θα παίξουν ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ενώ το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ περνάει όπως και ο ΟΡΦΕΑΣ  στην τελική τετράδα.

Το συμπέρασμά είναι πως στον δεύτερο όμιλο μάθαμε τουλάχιστον τους τρεις πρώτους και θα ξέρουμε ποιο εκ των ΦΙΛΙΑ ή ΕΘΝΙΚΟ (μεγαλύτερο ποσοστό στις δύο ομάδες) ή κάποια άλλη άλλη έκπληξη θα είναι στην τελικά τετράδα του πρωταθλήματος.
Η ίδια εικόνα και στον πρώτο όμιλο με ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟ, ΚΑΟΔ, ΑΟΣ και ποιά θα είναι η τέταρτη.
Προβλέπεται πολύ καλό πρωτάθλημα κύριοι .


Σχολιασμός  ST.PAN.
Σε έναν αγώνα που τα είχε όλα, οι φοιτητές υπέταξαν την πάντα ανταγωνιστικοτατη Ορεστιάδα. Το σκορ, δεν  αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς το Δημοκριτειο αδίκησε τον εαυτό του. Σε αγώνας νοκ άουτ στα μέσα της προετοιμασίας δε περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό. Τα δεκάλεπτα 19-19, 46-38(27-19), 62-47(16-9), 81-56(19-9).

Εχουμε δρόμο ακόμα πολύ μπροστά μας. Δύσκολα θα περάσει κάποιος από την έδρα της Ορεστιάδας ενώ το Δημοκριτειο φωνάζει παρών. Οι φοιτητές δουλεύουν και βγαίνει στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου