Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 30/06/2016

Ένα δημοσίευμα  σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας και συγκεκριμένα κάνει λόγο για μεταγραφή του Δ.ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ  στην ΕΝΩΣΗ Κ.
Αν αυτό είναι σωστό έχουμε την δεύτερη ουσιαστικά μεταγραφή μετά τον Γ.ΜΑΝΑΚΑ στην ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ που θα αγωνίζεται στην Α2  αλλά ταυτόχρονα και μια αποδυνάμωση  του έμψυχου υλικού  του ΑΣΤΕΡΑ.
Τον Χάρη ΔΑΤΣΗ  απέκτησε η ΣΑΝΤΑ  . Φοιτητής  στην ΞΑΝΘΗ  ο Χάρης ένα εξαιρετικό παιδί που αγωνίσθηκε στην εφηβική ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ   την χρονιά 13-14   .Την επόμενη 14-15 δόθηκε δανεικός στον συμπολίτη ΑΡΙΩΝΑ  και επέστρεψε στην ΑΣΠΙΔΑ την χρονιά  15-16 που αγωνίσθηκε κατά κύριο λόγο στον θεσμό του κυπέλλου με μικρή συμμετοχή  στην κανονική  της ΓΈθνικής.  Προορίζεται  για τις θέσεις 1-2  όπου μαζί με τον ΔΑΤΣΗ  θα είναι οι οργανωτές της ομάδας. Μένει ανοιχτό το πρόβλημα των ψηλών μετά την αποχώρηση πολλών και η στασιμότητα στο θέμα του ΚΟΥΜΛΕΛΗ.
 Στα ανταλλάγματα  για την μεταγραφή του ΧΑΡΙΖΑΝΗ  στον ΑΣΤΕΡΑ  ήταν και η απόκτηση του ΣΑΜΑΡΑ  από την ΣΑΝΤΑ. Αυτό έκλεισε και έτσι ο παίκτης θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά 16-17  στην ΣΑΝΤΑ  μετά και την πολύ καλή παρουσία μετά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ένας ακόμη παίκτης της ΑΣΠΙΔΑΣ  ο  Γιώργος Παλάκης θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ .
Η περίπτωση του Γιώργου είναι κάπως περίεργη.
Παίκτης με πολλά σωματική προσόντα και καλό σουτ είχε χρόνο συμμετοχής κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετράει τρεις χρονιές στην ΑΣΠΙΔΑ από την εποχή  της ανόδου στο Α΄ τοπικό. Η νέα σαιζόν θα τον βρει στην ΑΕΚ  που είχε ένα πρόβλημα με τους ψηλούς. Φαντάζομαι εκεί ο Γιώργος θα πάρει τον χρόνο που του αναλογεί για να δείξει ότι μπορεί να αποτελεί λύση  μέσα στην ρακέτα για την ομάδα του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου