Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ .......28/06/2016


ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ στην ΑΕΚ ( όπως λέγαμε ΣΑΡΑΦΗΣ στα ΤΡΙΚΑΛΑ )  αλλά και φυγή ΣΗΜΑΚΗ από αυτήν. 
Λέγεται ότι θα πάει  στον ΓΑΣ  που  καίγεται για παίκτες. Υπάρχει εκνευρισμός από τους παλιούς  για την αποτυχία συνένωσης ΑΕΚ ΓΑΣ. Αυτοί  έβλεπαν πολύ μπρστά .
Από τον ΑΡΙΩΝΑ  στην ΑΕΚ  ο ΛΙΒΗΣΙΑΝΌΣ.
Αύριο 29/06/2016  ΠΕΤΡΟΥ και ΠΑΥΛΟΥ γιορτάζει η πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ .
Ας τους φωτίσουν λίγο εκεί πέρα.
Έκλεισε  στην ΕΝΩΣΗ  και επίσημα ο Γ. ΜΑΝΑΚΑΣ και έχει μπροστά του άλλη μία ευκαιρία και ξέρει να κάνει υπομονή και να αρπάζει την κάθε ευκαιρία ο Γιώργος. Το απόδειξε  στην προηγούμενή του ομάδα παροπλισμένος ένα γύρο .Και για  κλείνουμε κάποια θέματα ο μικρός είναι αποτέλεσμα πρώτα της δικής του θέλησης και προσπάθειας και μετά των υπολοίπων. Κάποιοι αστικοί μύθοι πως μόνο μερικοί κάνουν καλή προπόνηση πρέπει να ξεπέσουν. Ασφαλώς γίνεται πολύ καλή δουλειά  από τον Σ.Κ  και πρέπει να αναγνωρισθεί η τεράστιά του προσφορά αλλά  υπάρχουν και  πολλοί νέοι προπονητές με πολύ όρεξη και γνώσεις που αν πάρουν τις ευκαιρίες κάνουν θαύματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προπονητής της παιδικής  ομάδας της ΑΣΠΙΔΑΣ  Χ.ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ ο Λ.ΜΑΓΙΑΝΝΗΣ ο  Α . ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  και πολλοί άλλοι νέοι   προπονητές.
Δώστε μια καλή αμοιβή  στους νέους και την ευκαιρία και θα δείτε αποτελέσματα κύριοι.....................
Και επίσημα οι ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ και  ΣΟΥΛΙΔΗΣ  από την ΣΑΝΤΑ  στην ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.
Για τον δεύτερο όλα έγιναν την τελευταία στιγμή με αμοιβαία ανταλλαγή παίκτη.
Για τον πρώτο ήταν γνωστό  εδώ και καιρό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναπαίξει στην ΣΑΝΤΑ άσχετα εάν τον υπολόγιζαν (ως βασικό 4αρι) και ήταν σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες μεταξύ αυτών και ο Απόλλων Δράμας. Κατέληξε για τον ΑΣΤΕΡΑ αλλά παρουσιάσθηκε πρόβλημα με την άρνηση της ΣΑΝΤΑ να τον παραχωρήσει. Κάπου εκεί έγινε ένα παζάρι και αμοιβαία ανταλλαγή του με τον ΣΑΜΑΡΑ  (ανήκει  στον ΑΣΤΕΡΑ) που δήλωσε ότι δεν θέλει επιστροφή στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του αλλά να συνεχίσει κάτω από την καθοδήγηση του Καμαράκη στην ΣΑΝΤΑ.
Έμεινε και ο Αθανασιάδης (οι πιθανότητες να πάει στην ΕΝΩΣΗ ήταν ούτε 1%) ήρθαν κάποιοι έφηβοι από την ΕΝΩΣΗ  έφυγε Λ.Παπαδόπουλος ενώ υπάρχει ανοιχτό το θέμα μεταγραφής (ελεύθερος) ενός ακόμη πρώην παίκτη της ΣΑΝΤΑ.
Με λίγα λόγια μια σχετικά καλή ενδυνάμωση του ΑΣΤΕΡΑ  που όμως έχει να λύσει το πρόβλημα στην ρακέτα ελλείψει ψηλών (κάτι που είχε και στο τοπικό πρωτάθλημα) αλλά σε παίκτες περιφερειακούς έχει πολύ καλό υλικό.
Από  την άλλη μια πλήρης αποδυνάμωση της ΣΑΝΤΑ και έμειναν πολύ νέα παιδιά  με όρεξη όμως για δουλειά και διακρίσεις. Εκεί που ίσως να είχε από τους καλύτερους πάγκους η ΣΑΝΤΑ την προηγούμενη χρονιά με ένα δύο παίκτες σε κάθε θέση (17 παίκτες στις αρχικές προπονήσεις) κατέληξε να έχει πρόβλημα συμπλήρωσης του ρόστερ της.
Ο  ΓΣΕ  δείχνει τις προθέσεις του. Θέλει άνοδο και μόνο άνοδο. Με  το υλικό που έχει εκτός του ότι θα είναι εκ των πρωταγωνιστών  θα αναβαθμίσει και το τοπικό πρωτάθλημα δίνοντάς του γεύση από Εθνική. Αν αναλογισθούμε και τις μεταγραφές του Απόλλωνα Δράμας που θέλει και αυτός την άνοδο την δυναμική του Πανσερραικού την  ωρίμανση του ΑΡΙΩΝΑ αλλά και την σταθερότητα της ΘΥΕΛΛΑΣ   ,ΑΙΑΝΤΑ και ΦΙΛΙΑΣ  η νέα χρονιά στο τοπικό θα είναι πολύ δυνατή.Στα κληρώσει και τις κατατάξεις των ομίλων θα υπάρξει ένα θέμα.
 Φαίνεται ότι φέτος ο πρώτος όμιλος θα είναι ο πιο δυνατός. Οι τρεις μέχρι τώρα διεκδικητές
ΓΣΕ .ΑΠΟΛΛΩΝ και ΣΕΡΡΕΣ θα είναι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου