Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΑΕΚ και ΓΑΣ συζητήσεις για το μέλλον τους...

Όλα  δείχνουν ότι το σενάριο συγχώνευσης των δύο ομάδων της Κομοτηνής τουλάχιστον  δεν έχει σταματήσει να είναι στην ημερησία διάταξη  των δύο ομάδων. Ξεκίνησε δειλά δειλά μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ   Έθνικής   και εν όψει της έναρξης  της νέας χρονιάς. Οι δυσκολίες που αυτόματα βγήκαν για την νέα χρονιά κυρίως  το οικονομικό ας πούμε ότι ανάγκασε και τις δύο ομάδες να δούνε πιο σοβαρά  το ζήτημα. Φυσικά θα πρέπει να ξέρετε ότι πρόταση  για μία ομάδα στην Γ΄Εθνική είχε γίνει ακριβώς ένα χρόνο πριν από τον ΓΑΣ  στην ΑΕΚ  και απορρίφθηκε αμέσως για τον απλό λόγο ότι θα υπήρχε  μόνο ΓΑΣ   τότε. Τώρα  η συζήτηση είναι από εντελώς διαφορετική βάση  και ανοιχτή  σε όλα.
Ακολουθεί το άρθρο του Σ.Κ  που γνωρίζει καλύτερα τα θέματα  των ομάδων της πόλης του.
Από την μεριά μου να βρούνε την καλύτερη λύση για το καλό του μπάσκετ της Κομοτηνής.



"Ανοιχτή συζήτηση πραγματοποίησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) για τα μέλη και τους φίλους του, σχετικά με το μέλλον του συλλόγου και ενημέρωση για κάποιες συζητήσεις που γίνονται για συνένωση με τη συμπολίτισσα ΑΕ Κομοτηνής.
Από ότι φαίνεται η συζητήσει για ένωση του ΓΑΣ Κομοτηνή με την ΑΕ Κομοτηνής, είναι σε ένα καλό επίπεδο, ώστε να δημιουργηθεί μια δυνατή και ελκυστική ομάδα μπάσκετ στη πόλη, όπως τονίστηκε από τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου Πασχάλη Αθανασίου και τον αθλητή της ομάδας Κίμων Λεχούδη, που ανέλαβαν να συντονίσουν την συζήτηση.
Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, για την ώρα υπάρχουν μόνο συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕ Κομοτηνής και όχι κάποια συμφωνία. Στόχος της ένωσης των δύο σωματείων, εάν επιτευχθεί, θα είναι η μείωση του κόστους των λειτουργικών εξόδων, η δημιουργία μίας δυνατής ανδρικής ομάδος μπάσκετ και η δημιουργία δύο εφηβικών και δύο παιδικών ομάδων, ενώ στο γυναικείο τμήμα θα υπάρχουν τα τμήματα του ΓΑΣ, όπως έχουν.
Η διοίκηση θα είναι κοινή και θα στελεχωθεί από ανθρώπους και των δύο συλλόγων.
Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες συναντήσεις μεταξύ των δυο συλλόγων και έως τις 15 Ιουνίου, θα υπάρξουν τα τελικά αποτελέσματα των συζητήσεων για να μπορέσει μετά η νέα διοίκηση να προλάβει τις ημερομηνίες για ο νέο πρωτάθλημα"

Πηγή   Στέφανος Κουκλάρης   http://www.thrakisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου