Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 29/11/2015

Σπουδαία παιχνίδια έχει η συνέχεια με κορυφαίο το παιχνίδι μεταξύ πρώτου και δευτέρου 

ΓΕΦΥΡΑ -ΑΣΠΙΔΑ

Αήττητη η ΓΕΦΥΡΑ  υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ  που βρίσκει τον τρόπο και την ψυχική δύναμη να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Το έκανε στο τελευταίο εντός με τον ΖΕΦΥΡΟ που τον κέρδισε στην παράταση με τον Α.Κουτσογιάννη να δίνει την δική του παράσταση και την νίκη στην ομάδα του.
Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα παιχνίδι. Φυσικά η πρωτοπόρος ομάδα έχει το πλεονέκτημα της έδρας .

ΒΑΟ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Παιχνίδι ουραγών .

ΓΣΕ-ΑΕΚ

Δεν έχει και πολλές ευκαιρίες ο ΓΣΕ  το ίδιο και ΑΕΚ. Πηγαίνουν με τους ίδιους στόχους για το ίδιο αποτέλεσμα την νίκη. Την έχουν ανάγκη και οι δύο με τον γηπεδούχο να μην θέλει ήττα από μία ομάδα που παίζει για τα ίδια και φυσικά ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ  της δίνει βαθμούς και φτερά για την συνέχεια.

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ

Ακούσθηκαν και γράφτηκαν πολλά για το παιχνίδι ΙΚΑΡΟΙ-ΟΡΦΕΑΣ  με τον δεύτερο  να εκφράζει πολλά παράπονα. Έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί το καλύτερο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΡΕΤΣΟΥ.
 
ΖΕΦΥΡΟΣ-ΧΑΝΘ

Ο ΖΕΦΥΡΟΣ  είναι σκληρή ομάδα . Μπορεί να έχασε την προηγούμενη Κυριακή αλλά στην έδρα του είναι δυνατός. Αν κερδίσει  πιάνει στην βαθμολογία τον αντίπαλο του. Η ΧΑΝΘ  δείχνει μια σταθερή πορεία  . Έχει μία μόνο ήττα .

ΓΑΣ-ΙΚΑΡΟΙ

Μετά το σπουδαίο διπλό στην ΚΑΒΑΛΑ  και την επιστροφή στις νίκες  ο ΓΑΣ  υποδέχεται τους ΙΚΑΡΟΥΣ. Αν βρεθούν σε καλή μέρα όλοι οι παίκτες του δύσκολα θα χάσει.

ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ

Πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα των ρεφ  από την ΣΑΝΤΑ  στο προηγούμενο παιχνίδι.
Θεωρούν ότι χάθηκε δικό τους παιχνίδι. Ότι έγινε έγινε  έχουν στην συνέχεια μια σπουδαία ευκαιρία  να δείξουν τη αξίζουν . Η ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  δείχνει αδύναμη για πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου