Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ανασκόπηση

Τα καλύτερα στατιστικά θα τα βρίσκεται πάντα στο kavalasports.

Εδώ θα γίνει κουβέντα για την συνολική πορεία των ομάδων μας.

ΙΚΑΡΟΙ  ΣΚΟΠΟΣ   ΤΙΤΑΝΕΣ  ΓΣΕ  και ΣΑΝΤΑ  ήταν οι ομάδες που έδωσαν το παρών από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Οι  ΙΚΑΡΟΙ  από την Α2  διάλεξαν την συμμετοχή στην Γ΄  και το φαντάζομαι σαν πείραμα με μάλλον θετικές παρενέργειες στην πορεία του. ο ΟΡΦΕΑΣ  ΣΚΟΠΟΥ  σταθερή αξία τα τελευταία χρόνια κατάφερε και έμεινε ψηλά στην βαθμολογία ο καλύτερος βαθμολογικά από τις ομάδες μας.
Είχα όνειρα διάκρισης -'ανοδος    αλλά δεν έγιναν πραγματικότητα. Έβαλε βάσεις για σταθερή παρουσίας στην κατηγορία χωρίς να αφήνει στην άκρη το όνειρο.
Μαζί με τους ΙΚΑΡΟΥΣ  που στην αρχή είχαν πρόβλημα αγωνιστικό αλλά στην πορεία έδειξαν χαρακτήρα και πήραν πολλές νίκες είναι οι δύο ομάδες που δεν είχαν πρόβλημα σωτηρίας.
Το πρόβλημα αυτό το είχα οι άλλοι τρεις.
Και πρώτα ο ΓΣΕ  που μετά από καιρό μεσολάβησε ο υποβιβασμός από την Β΄  πα΄λεψε για την παραμονή του μέχρι την τελευταία αγωνιστική . Με  ΜΟΥΛΑΚΗ  και Αμπελακιωτη που όμως μπήκε αργά λόγω τιμωρίας 5η   αγωνιστική έκανε καλή προσπάθεια αλλά έχασε παιχνίδια σημαντικά που δεν έπρεπε να χαθούν από αντιπάλους όχι καλύτερους και κατάφερε να κερδίσει πιο δύσκολους αντιπάλους. Πάντως με την βοήθεια και του Σ.Καμαράκη που ανέλαβε την θέση του προπονητή τα κατάφερε.
Η  ΣΑΝΤΑ είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είδε να χάνει έμπειρους παίκτες και πριν το ξεκίνημα το κλίμα μόνο αισιόδοξο δεν ήταν. Πρώτη σκέψη ο υποβιβασμός αλλά η νοοτροπία των παικτών και η λογική τους τους έκανε να το βλέπουν πιο χαλαρά. Θα πάιξουμε και ότι γίνει.   
Η επιστροφή του ΚΟΥΜΛΕΛΗ και η βοήθεια του ΠΕΝΤΑΖΙΔΗ  στην πορεία  έδωσαν άλλο αέρα και ψυχολογία στην ομάδα.  Εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη  κατάφερε με ένα σερί νικών στα τελευταία παιχνίδια να μείνει ζωντανή.
Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Έπαιξαν κυριολεκτικά για την φανέλα και την παρέα.
Πως να μην είσαι μαζί τους......
Η πιο άτυχη στιγμή είναι ο υποβιβασμός των ΤΙΤΑΝΩΝ.
Μετά από 5  χρόνια παρουσίας η ομάδα την επόμενη χρονιά θα παίζει στο Α  τοπικό ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Και για να  είμαστε δίκαιοι δεν άξιζε τέτοια τύχη . Έχασε 6-7  παιχνίδια στις λεπτομέρειες  και με ελάχιστους πόντους στην λήξη.
 Ίσως εάν είχε λίγη τύχη  να κέρδιζε την παραμονή .
Και μόνο όμως που έδωσε στους μικρούς την ευκαιρία να παίξουν Γ΄ Εθνική είναι τεράστιο κέρδος.
Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και για απαντήσω  σε κάποιο σχόλιο οι παίκτες που έβγαλε και έφυγαν κάποια στιγμή με το τελείωμα των σχολών πιθανόν να γυρίσουν επαγγελματικά στην πόλη.
Με τις όποιες εμπειρίες που θα αποκτήσουν σε αυτό το διάστημα στην επιστροφή τους θα δώσουν δύναμη στην ομάδα.
Μπορεί να έφυγαν αλλά όταν γυρίσουν  ποιος θα επωφεληθεί????.


Για την νέα χρονιά  τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ωραία.
ΑΕΚ-ΓΑΣ  -ΑΣΠΙΔΑ  από ΘΡΑΚΗ  , ΣΑΝΤΑ-ΓΣΕ  από ΚΑΒΑΛΑ  , ΙΚΑΡΟΙ-ΟΡΦΕΑΣ  από ΣΕΡΡΕΣ.  Επτά ομάδες από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ  μία από ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και οι υπόλοιπες από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου