Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Επιστολή ΑΣΤΕΡΑ....

Μπορεί η ΑΕΚ να είναι η ομάδα που πήρε την πρόκριση για την Γ΄ΕΘΝΙΚΗ αλλά στον ΑΣΤΕΡΑ δεν το βάζουν κάτω.
Διαβάστε την επιστολή ΕΔΩ

Η αναδημοσίευση έγινε από το http://kavala-sports.gr/

Η ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ βάζει στο τραπέζι όλα τα κακώς κείμενα του πρωταθλήματος .
.  Και για να είμαι δίκαιος οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ τα κακώς κείμενα τα έλεγαν εδώ και χρόνια. Ήταν μπροστά  στα δύσκολα με μαχητική διάθεση να αλλάξουν πολλά στον χώρο.

 Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα καταμαρτυρούν για την τραγική οργάνωση του πρωταθλήματος .
 Και είναι ένας ακόμη λόγος για να αλλάξει επιτέλους ο τρόπος διεξαγωγής του.
Από την στιγμή που η ΕΚΑΣΑΜΑΘ δεν πληρώνει τίποτα το πιο λογικό είναι ο πρώτος λόγος να ανήκει στις ομάδες για το πως πρέπει να γίνει ένα πρωτάθλημα.
Από το σημείο αυτό με την αναφορά των προβλημάτων από τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι το σημείο να μην ισχύσει ο τρόπος βαθμολογίας έχει μεγάλη απόσταση. Ο σωστός τρόπος βαθμολογίας είναι αυτός που βγάζει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Σε κάθε μορφή οργάνωσης από Αθλητική μέχρι εργατική την μεγαλύτερη ισχύ την έχει η όχι η τοπική οργάνωση αλλά πάντα η ομοσπονδία εργατική αθλητική κλπ
.Σε περιπτώσεις διαφωνίας κακής ερμηνείας και ότι άλλο πρόβλημα προκύψει τον τελικό λόγο τον έχει η πρώτη αρχή.
 Τελεία και παύλα αυτό λέει ο νόμος και πρέπει να εφαρμοσθεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα γίνουμε ρόμπα πανελληνίως και αυτό γιατί δεν μπορεί ο κάθε......... ίδης
που εφαρμόζει κατά το πως νομίζει ή κατάλαβε την όποια προκήρυξη  διοργάνωσης πρωταθλημάτων.
Για μία ακόμη φορά βγαίνει στο φως τος πως λειτουργούσε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ τόσα χρόνια .
Ενός ανδρός αρχή και ότι βγει. Τώρα τους θέλω ή καλύτερα τον θέλω την στιγμή που ο αρμόδιος πρωταθλημάτων Β.ΧΑΛΚΙΑΣ έβγαλε την ανακοίνωση για το πως πρέπει να γίνεται η τελική βαθμολόγηση σε περιπτώσεις ισοβαθμιών όπως τώρα. Και θα δείτε στην ανακοίνωση ότι προβάλλει σαν επιχείρημα την λογική του Χαραλαμπίδη ο ΑΣΤΕΡΑΣ για να αιτιολογήσει την θέση του.
Και μάλιστα ζητάει η βαθμολόγηση να γίνει με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο.
Αυτό ξέραμε αυτόν εμπιστευόμαστε. 
Και ποιος φταίει εδώ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  ???
Σε καμιά περίπτωση αυτός με κάθε τρόπο θέλει να κάνει τη δουλειά του έχει και το επιχείρημα αυτό ήταν σε ισχύ τόσα χρόνια γιατί να αλλάξει τώρα. Δίκιο έχει αλλά δίκιο έχουν και οι υπόλοιποι που θέλουν να ισχύσουν οι κανόνες της ΕΟΚ . Και στην μέση ο σοφός και να δω τι λύση θα δώσουν .
Αν δικαιώσουν την ΑΕΚ που είναι και το νόμιμο τι απάντηση θα δώσουν στον ΑΣΤΕΡΑ.
Να ξέρετε αυτό ισχύει τώρα .
Και γιατί είχαμε τόσα χρόνια ότι του κατέβει του σοφού?????????
Και στο κάτω κάτω μπορούν να πούνε ότι έκαναν μια επένδυση σύμφωνα με τους ισχύοντες τόσα χρόνια κανόνες . Πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν και έστησαν μια ομάδα που θα διεκδικούσε την άνοδο όπως και έγινε και τώρα μένει εκτός.
Κύριοι εδώ υπάρχει οικονομική ζημιά.
 Όταν η πρώτη αρχή δεν ξέρει τι της γίνεται τις συνέπειες ποιος θα τις αναλάβει. 
Προτείνω να ζητήσουν την πληρωμή των όποιων πόσων-εξόδων από τον .....ΙΔΗ
   Εκείνο που με ενοχλεί  στο στυλ της επιστολής είναι η αναφορά για "κανονικές ομάδες" με κανονικούς παίκτες και αυτό γιατί έπαιξαν παιδιά σε κάποια παιχνίδια των αντιπάλων τους.
Ερώτηση. Δηλαδή οι ομάδες που έχουν παίδες δεν είναι κανονικές ???
Εδώ οι ΤΙΤΑΝΕΣ έδιναν συμμετοχή στους μικρούς όταν ήταν παίδες και στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ παρακαλώ. Λίγο πιο προσεκτικοί στα επιχειρήματα γιατί αδικείται τον εαυτό σας.
Ο συντάκτης της επιστολής θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός στην διατύπωση .

       Ακούγονται φήμες ότι δεν θα μπορέσει να κατέβει στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ομάδα της περιοχής μας άρα αδειάζει θέση για τον ΑΣΤΕΡΑ. ΄

Για να τελειώνουμε η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια και ας βρούνε τρόπο να μειώσουν την ένταση και την αίσθηση αδικίας που έχουν στον ΑΣΤΕΡΑ.

2 σχόλια:

  1. μαλλον στον αστερα δεν μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα... καλη επιτυχια στην γ εθνικη στην αξια πρωταθλητρια και καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος σε ολη τη διαρκεια του ΑΕ Κομοτηνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oι καβαλιωτες δεν εχουν καμια δικαιολογια.Ολη τη χρονια κοροιδευαν την ΑΕΚ και τον προπονητη της και καταφεραν με Αθανασιαδη και αλλους 6 παικτες που περσι επαιζαν γ εθνικη,και δυο κανονικους προπονητες στο παγκο σε αντιθεση με τον "δημοσιογραφο" οπως λενε, να μην ανεβουν.Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες.Ας κερδιζαν 20 ποντους την ΑΕΚ στην καβαλα να ανεβαιναν αυτοι αμα ηταν τοσο καλυτερη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή