Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Α1 ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΡΙΩΝΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ  76-68
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΕΚ           48-76

Σπουδαία νίκη για τον ΑΡΙΩΝΑ σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από κάθε άποψη.
 Καιρό είχαμε να δούμε καλό θέαμα στην κατηγορία.
Μια νίκη που ανακατεύει τη τράπουλα στον όμιλο.

Πραγματικά πήγα με επιφύλαξη στο παιχνίδι . Αλλά η εικόνα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες ανέτρεψε τα πάντα. Μεγάλο σκορ πολύ καλό θέαμα με καλές ομαδικές και ατομικές προσπάθειες.
Σε πλήρη ισορροπία το παιχνίδι μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.
Ο ΑΡΙΩΝΑΣ με ατού την καλή του περιφέρεια και το σουτ απ έξω με πολλές ατομικές διεισδύσεις απέναντι στην καλή ρακέτα της ΘΥΕΛΛΑΣ. Δεν μπορούσαν να κόψουν οι της ΘΥΕΛΛΑΣ τα ντραιβ του ΑΡΙΩΝΑ με αιχμή τον Π.ΕΡΜΕΙΔΗ που είχε για ένα ακόμη παιχνίδι άριστη παρουσία. Κάτι σαν προετοιμασία για το παιχνίδι του εφηβικού που έρχεται.
Όταν η ρακέτα της ΘΥΕΛΛΑΣ λειτουργούσε καλά ισοφάριζε τα ατού και τους πόντους του ΑΡΙΩΝΑ πηγαίνοντας πόντο πόντο το παιχνίδι. Καμιά ομάδα δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά και αν έκανε κάποια δεν μπορούσε να την κρατήσει.
Το παιχνίδι κρίθηκε στα μέσα του τετάρτου και εκεί ο γηπεδούχος έδειξε πιο ομάδα με καθαρότερο μυαλό και πήρε δικαια τη σπουδαία νίκη.
Παρόλο που η ΘΥΕΛΛΑ δημιούργησε καλές στιγμές οι ψηλοί της ήταν τραγικά άστοχοι στις τελικές προσπάθειες. Όταν χάνονται εύκολα καλάθια τα πληρώνεις με εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό από τον αντίπαλο. Διαφορά μέχρι και οχτώ πόντους δημιούργησε σε εκείνο το σημείο ο ΑΡΙΩΝΑΣ και την κράτησε μέχρι τη στιγμή και αυτό στα τελευταία λεπτά 01,30  πριν τη λήξη όπου η ΘΥΕΛΛΑ με αντεπίθεση μείωσε μέχρι τους 5 πόντους αλλά μέχρι εκεί γιατί πολύ γρήγορη οι παίκτες του Α.ΣΑΡΗΓΙΑΝΊΔΗ έπεσα σε λάθη μοιραία.
 Μια περίεργη τεχνική ποινή από τον ΡΟΥΚΑ  ήταν το κερασάκι στη τούρτα για την ΘΥΕΛΛΑ .
     Δεν άντεξε και την έκανε πάλι έστω και στο τέλος δίχως λόγο.
Πολύ καλή δουλειά από τον ΑΡΙΩΝΑ  που έδειξε μια ζωντάνια αν και κάποιες στιγμές φαινόταν να υπάρχει ένα αόρατο σχοινί που φρενάρισε την ταχύτητά του.
 Θα μπορούσε να τρέξει ακόμη περισσότερο και να μεγαλώσει τη διαφορά.
Καλή και η εικόνα της ΘΥΕΛΛΑΣ αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό.
 Έδειξε σημάδια αποδιοργάνωσης που τα πλήρωσε και θα πρέπει τώρα να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των λίγων φιλάθλων για τη προσπάθεια και το θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες και των δύο ομάδων.Και μια παρέναιση. Αυτή η ομάδα προσφέρει καλό θέαμα και θα πρέπει οι φίλοι του ΑΡΙΩΝΑ του μπάσκετ να σταθούν δίπλα της. Με κορμό παιδιά από την πόλη αξίζει τη στήριξη όλων.
 Στην παρέα από την ΘΥΕΛΛΑ να ευχηθώ τα καλύτερα και ελπίζω να τα πούμε από κοντά.






Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έδειξε πως είναι το απόλυτο φαβορί που βρήκε τα πατήματά του .
Η  ΑΕΚ  έφτασε τους 13 βαθμούς και έχει ένα παιχνίδι που διεκόπη με τον ΑΡΙΩΝΑ εκτός.Πέρασε με δόξα και τιμή στην επόμενη φάση με μοναδική αγωνία ποιες ομάδες θα κουβαλήσει μαζί της.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΕΚ  48-76
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
8-20  15-38   32-53   48-76.

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου