Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!

Αυτοκτόνησε ο ΑΙΑΝΤΑΣμε την ΕΝΩΣΗ και έχασε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες που διατηρούσε για την επόμενη φάση.
Όπως γράφει το http://kavala-sports.gr       ΕΔΩ   η νίκη για την ΕΝΩΣΗ  ήταν στο καλάθι κάτω από το καλάθι 1,8 πριν τη λήξη.
Την ίδια ώρα η ΑΣΠΙΔΑ χωρίς να συναντήσει καμιά αντίσταση κέρδισε τον ΗΡΑΚΛΗ με 82-53  μια ΑΣΠΙΔΑ  που έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

   Στην επόμενη φάση από τον όμιλο περνάνε ΕΝΩΣΗ  και ΑΣΠΙΔΑ  και η σειρά κατάταξης και η βαθμολογία θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική στις 03/01/2015  τη νέα χρονιά.
Με νίκη η ΕΝΩΣΗ κάνει το δύο στα δύο και θα έχει 4 βαθμούς με δύο η ΑΣΠΙΔΑ  και σε περίπτωση ήττας της ΕΝΩΣΗΣ και οι δύο ομάδες θα πάνε με 3 βαθμούς.

Στον δεύτερο όμιλο ΑΣΤΕΡΑΣ και  ΚΑΟΔ  περνάνε στην επόμενη φάση .

4ος  ΟΜΙΛΟΣ  

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  κέρδισε την ΦΙΛΙΑ  και περνάει πρώτος  στον όμιλό του.
33-31  το τελικό σκορ  πολύ φτωχό αλλά είναι ξεκάθαρο πως το μυαλό ήταν στη νίκη κια όχι στο σκορ
. Ικανοποιημένος αν και δεν μπόρεσε να περάσει η ομάδα του ο προπονητής της ΦΙΛΙΑΣ  ο καλός φίλος Φώτης Καρλιώτης. 

   Φ.Κ  Θα μπορούσαμε να  ήμασταν εμείς στην επόμενη φάση εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι παίκτες μου. Μικρή σημασία έχει αυτό μιας και το βάρος πρέπει να δωθεί στο να μάθουν να παίζουν καλό και ελεύθερο μπάσκετ.
Μπράβο για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά.

xanthibasket  Φώτη πιστεύεις ότι οι ομαδες του ομίλου σου όποιες και αν είναι αυτές στην επόμενη φάση μπορούν να κάνουν καλή πορεία ?

Φ.Κ  Θέλω να είμαι δίκαιος και ειλικρινής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά . Οι ομάδες του τρίτου ομίλου κυρίως από την ΞΑΝΘΗ και την ΚΑΒΑΛΑ που πρωταγωνισθούν τα τελευταία χρόνια είναι πα΄ρα πολύ δυνατές και δεν νομίζω ότι μπορούν οι δικές μας να κάνουν τη διαφορά.
Το ζήτημα είναι να μπορέσουν να σταθύν αξιοπρεπώς  και να μην έχουμε ήττες με μεγάλα σκορ .

 
Αύριο τα υπόλοιπα παιχνίδια που θα  κρίνουν τον δεύτερο  η ΘΥΕΛΛΑ με νίκη περνάει αυτή στην επόμενη φάση. Παίζει εκτός με τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Ο ΓΑΣ  αντιμετωπίζει την ΑΕΚ  και ελπίζει σε δύο συνεχόμενες ήττες της ΘΥΕΛΛΑΣ δύο νίκες νίκες του γιατί έχει το πλεονέκτημα με τη ΘΥΕΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου