Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΕΦΗΒΙΚΟ 2ος ΓΥΡΟΣ

Στην δεύτερη αγωνιστική δεύτερος γύρος για το ΕΦΗΒΙΚΟ  .
Στον δεύτερο όμιλο οδηγεί τη κούρσα η ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ που κέρδισε τον ΑΣΤΕΡΑ και απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της .
Σε αυτή την αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει σίγουρα η πρώτη θέση αν κερδίσουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ  τον ΑΣΤΕΡΑ  γιατί με  δύο μηδέν περνάνε πρώτοι .
Με ήττα και κάλυψη της διαφοράς όλα από την αρχή. ΣΚΟΡ πρώτου παιχνιδιού 64-76


2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                                          Σκορ
23/11/20145:00:ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  - ΠΑΝΘΗΡΕΣ
22/11/20145:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ


ΚΑΒΑΛΑΣ/ΔΑΚΗΡΑΚΛΗΣ  - ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ0-20                      


Στο τρίτο όμιλο  μόνος αήττητος στην κορυφή ο ΑΡΙΩΝΑΣ  .
Τα δύσκολα για τον ΑΡΙΩΝΑ αρχίζουν τώρα με την εκτός έδρας αποστολή του στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Δύσκολη αποστολή γιατί εντός έδρας κέρδισε πολύ δύσκολα την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι στο οποίο η πλευρά της ΑΕΚ  είχε έντονα παράπονα. Προσωπική άποψη για το τι έγινε δεν έχω οπότε απλά είχα δημοσιεύσει την επιστολή της ΑΕΚ.
Αν δεν έχει απώλειες ο ΑΡΙΩΝΑΣ  του μένει μια ακόμη εκτός έδρας υποχρέωση με τον ΓΑΣ την τελευταία αγωνιστική  ( Όχι εύκολο αλλά ούτε και δύσκολο παιχνίδι) και αν έχει ευτυχή κατάληξη και αυτό το παιχνίδι υποδέχεται  την ΑΣΠΙΔΑ  και με νίκη ή ήττα μικρότερη από την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού παίρνει τη πρώτη θέση και εκπροδωπεί τον όμιλο στην τελική φάση.
 Η ΑΣΠΙΔΑ υποδέχεται τον ΓΑΣ που κέρδισε στον πρώτο γύρο σε ένα πολύ επισοδειακό παιχνίδι λόγω ακατανόμαστου και ακόμη περιμένουμε απάντηση  πως και γιατί σφυρίζει παιχνίδια  ο κύριος αυτός.
Για να παραμείνει  ζωντανή στο κυνήγι η ΑΣΠΙΔΑ πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι να περιμένει δώρο από την ΑΕΚ  και την επόμενη αγωνιστική να παλέψει για τη νίκη στην έδρα του ΑΡΙΩΝΑ.
 

2η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                                        Σκορ


ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣΦΙΛΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0 - 20
22/11/20143:00:ΞΑΝΘΗΣ ΕΥΜΟΙΡΟΥΑΣΠΙΣ . - ΓΑΣ
23/11/20142:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΕΚ  - ΑΡΙΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου