Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Α1 & Α2 ΑΝΔΡΩΝ 22-23/11/2014

Α1    ΑΝΔΡΩΝ 
Παιχνίδια μόνο για τον δεύτερο όμιλο.
Που πάτε παλικάρια του ΑΡΙΩΝΑ   και τι περιμένετε  στην ποιό καυτή ίσως έδρα  του ομίλου.
Σε ένα γεμάτο γήπεδο αγωνίζεται η ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ  με ένα πολύ ένθερμο κοινό  και μόνο όσες ομάδες έχουν τσαμπουκά μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Όποιος περάσει από αυτή την έδρα  θα τερματίσει πρώτος στον όμιλο.

ΑΕΚ  και ΕΘΝΙΚΟΣ το τελευταίο ζευγάρι  με την πρώτη να έχει το κίνητρο και τη διάθεση για τη νίκη.  Ο  ΕΘΝΙΚΟΣ  μετά τον υποβιβασμό  είναι σε φάση φθοράς και αφθαρσίας.
Δεν βρήκε βηματισμό  δεν είχε το ανάλογο σχέδιο για να ξεπεράσει το σοκ του υποβιβασμού και τώρα πελαγοδρομεί και προσπαθεί να τα βάλει σε τάξη σε μια πόλη που δεν βλέπει πως μόνο με ένα καλό επίπεδο συνεννόησης θα μπορέσει να βρει λύσεις και να δικεδικήσει κάτι. Και αυτό το κάτι μπορεί να είναι λίγο αλλά τουλάχιστον είναι μια αρχή.
Με το να κελίνετε ο καθένας στο μαγαζάκι του το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί απλά την ημερομηνία λήξης του  .  Είναι δυνατό να υπάρχουν 4εις ακαδημίες και όλες μαζί να μην έχουν τον κόσμο που έχει μία μόνο ακαδημία σε άλλη πόλη. Χωρίς υποδομές και ανανέωση τι ελπίζουν οι καλοί φίλοι ??  Και να πω δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι παράγοντες και κυρίως παίκτες για να τα βάλουν κάτω να αφήσουν το εγώ τους στην άκρη και να δώσουν λύσεις ???
Πολλοί  υπάρχουν  και δεν ξέρω το γιατί.....
Το προηγούμενο Σάββατο άκουσα τόσα είδα τόσα και αναρωτιέμαι εάν το μπάσκετ της ΑΛΕΞ/ΛΗΣ αξίζει τέτοια συμπεριφορά.....
Από την άλλη είναι η ΘΥΕΛΛΑ που αν δεν υπήρχε ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ   θα είχε αμέριστη βοήθεια από τον ΔΗΜΟ  ενώ τώρα όλα κόντρα την πάνε. Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι δίπλα  στην ομάδα και το γουστάρω αυτό.  Οι τρελλοί γουστάρουν και το δείχνουν.
Είναι και η άλλη υγιέστατη ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ  Ορεστιάδος  που έχει του κατάλληλους ανθ΄ρωπους με μυαλό και λειτουργούν καλά παρόλο που είναι στο τέρμα ΘΕΟΥ.  Στην θέση τους κάποιοι άλλοι θα είχαν ψωμοτύρι την απόσταση για να δικαιολογούν την ανυπαρξία τους.

4η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                        Σκορ
22/11/20147:00:ΦΕΡΩΝΘΥΕΛΛΑ  - ΑΡΙΩΝ
22/11/20146:00:ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑΕΚ  - ΕΘΝΙΚΟΣ



Α2   ΑΝΔΡΩΝ
Προσπαθώ ακόμη να μάθω  για την κατηγορία  κάποια στοιχεία αλλά φαίνεται είναι λιγάκι δύσκολο να σηκώσουν το τηλέφωνο οι παράγοντες και να δώσουν δύο στοιχεία για την ομάδα τους,.

1ος   ΟΜΙΛΟΣ

4η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                         Σκορ
22/11/20145:00:ΗΡΑΚΛΕΙΑΣΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Α.Ο. - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
22/11/20147:00:ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΔΟΞΑΤΟ - ΠΑΝΘΗΡΕΣ



2ος  ΟΜΙΛΟΣ

Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει αλλά εγώ θέλω να κερδίσει η ομάδα του Θανάση Βαλλασίδη που έχει προπονητή τον Μ.Ξανθίδη   χωρίς παρεξήγηση  τον παίκτη τον ξέρω από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

4η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώνας                                                        Σκορ
22/11/20143:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΑΙΑΣ
22/11/20141:00:ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

<ΣΣ

2 σχόλια: