Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 65-75

Νίκη για την ΑΣΠΙΔΑ που σπάει μια παράδοση ετών. Δίκαιη η νίκη γιατί πλην του πρώτου δεκαλέπτου στις αρχές όπου ο ΓΑΣ  είχε κάνει ένα 12-2  στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν μπροστά στο σκορ με 11-12 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η διαφορά έπεσε για ελάχιστα δεύτερα στους οχτώ πόντους αλλά γρήγορα ανέβηκε στους 12.
Κλειδί για τη νίκη η πολύ καλή άμυνα κυρίως του Δ.Καραμπέκη πάνω στον ΝΤΙΝΑ .΄





.

Στο σημερινό παιχνίδι ήταν εμφανέστατη η απουσία του Δ.ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ.
Τον δικό του ρόλο ανέλαβε να βγάλει πέρα φιλότιμα ο Κ.ΝΤΙΝΑΣ.  Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει αυτός ο μεγάλος παίκτης  . Το παιχνίδι περνούσε από τα χέρια του και ουσιαστικά κρατούσε τον ΓΑΣ  στο παιχνίδι. Από την στιγμή που έπεσε πάνω του σε μαν του μαν ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ  φάνηκε η ηλικία  που βαραίνει τα πόδια. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αλλά δεν υπήρχε κανένας άλλος να κατεβάσει αξιόπιστα τη μπάλα για τον ΓΑΣ.
 Και το 12-2  της έναρξης γρήγορα  άλλαξε.
Η  ΑΣΠΙΔΑ  σήμερα ήταν πιο ομαδική. Παίρνοντας το πικρό μάθημα από την ήττα με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ   ήταν πιο ουσιαστική πιο διαβασμένη. Γύριζε τη μπάλα μέχρι να βρει το κατάλληλο τάιμ για το σουτ πίεζε σε όλο το γήπεδο .
Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίσει το παιχνίδι και να ξεφύγει η διαφορά  12-2  και η λήξη του δεκαλέπτου ήταν 18-31.  Ίσως για πρώτη φορά  ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΆΝΝΗΣ από τους 44 πόντους του πρώτου μέρους σημείωσε μόνο 4 !!!!!!!!!!!!    
Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο με την ΑΣΠΙΔΑ  να είναι κυρίαρχη και τον ΓΑΣ  κυρίως με ατομικές ενέργειες και εκμεταλλευόμενη τα όποια λάθη του αντιπάλου έμενε στο παιχνίδι .
33-44  το δεύτερο δεκάλεπτο  17-26 το επιμέρους σκορ.
Μια από τα ίδια στην αρχή του τρίτου μέχρι το σημείο που ο ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ κάνει το τρίτο του  φάουλ και χαλαρώνει ο ΝΤΙΝΑΣ και αρχίζει ο ΓΑΣ  να ψιλό ισορροπεί το παιχνίδι χωρίς να μπορεί 'όμως να μειώσει τη διαφορά  απλά δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να ξεφύγει περισσότερο.
47-57  (14-13)
Δεν αλλάζει τίποτα μέχρι τη λήξη  . Η  ΑΣΠΙΔΑ  ξέρει ότι είναι δικό της το παιχνίδι και δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Όταν χρειάζεται αναλαμβάνουν κρίσιμα σουτ οι ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ εγγύηση το παλικάρι  αλλά αυτός που σήμερα βάλθηκε να αποδείξει πως είναι ο αρχηγός τα έδωσε όλα. Ο ΤΑΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ήταν όλα τα λεφτά  . Καιρό είχαμε να τον δούμε έτσι.
Στα θετικά σήμερα  η πολύ καλή παρουσία του ΠΑΠΑΔΑΚΗ  . Αντίστοιχα η συμμετοχή για τον ΓΑΣ  του ΜΑΝΑΚΑ μόνο θετική μπορεί να είναι.
Από την ΑΣΠΙΔΑ όσοι πήραν χρόνο ήταν πολύ καλοί στις υποχρεώσεις τους.
Από τον  ΓΑΣ  φυσικά κορυφαίος ο ΝΤΙΝΑΣ  καθόλου καλός  ο ΒΕΛΗ  οι δύο ψηλοί
 ( μου διαφεύγουν τα ονόματα)      πάλεψαν αλλά έχασαν πολλά εύκολα καλάθια.













Σούπερ έκπληξη    στη κατηγορία. Το μεγάλο φαβορί ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  Π  έχασε με 7πόντουςδιαφορά από τα ΠΕΥΚΑ  στη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ



ENAΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου