Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ Γ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


doxa_lefkadas1111 





 Τελικά κυρ Νίκο (Kερασίδη) δεν άντεξε ο Γιώργος , πήγε στην Δόξα Λευκάδας εκεί που είναι και Ζάφης προπονητής.
Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος που τόσες καλές αγωνιστικές στιγμές χάρησε όταν ήταν παίκτης της ΞΑΝΘΗ-ΜΑΚΡΟ γυρίζει στα παρκέ.
Μετά την ΞΑΝΘΗ ο Γ.Α είχε καταπληκτικές χρονιές στον ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ (Φωτό) και στη συνέχεια ήρθε η απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ.
Γύρισε πίσω στα πάτρια εδάφη και έστησε μια ακαδημία . Ήταν ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσε  άμεσσα  στην πρόταση της Δόξας Λ. .
Φαίνεται ότι βρήκε τη λύση για την ακαδημία και θα δώσει το παρών για άλλη μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2.
Μετά την άνοδο στην α2  η Δόξα Λ βάζει πιο ψηλά τον πύχη . Θέλει άνοδο στην Α1  και θεώρησε ότι μπορεί να τα καταφερει με τον Ζαφειρούδη προπονητή και αυτός με την σειρά του πίεσε και κατάφερε να πάρει στην ομάδα τον  Γ.Α.

ΚΑΟΔ-ΞΑΝΘΗ 1η Χρονιά στην ΞΑΝΘΗ




















Διαβάστε το άρθρο του info basket


Η επιστροφή της Δόξας στην Α2 χαρακτηρίζεται εντυπωσιακή με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να πραγματοποιούν δυναμικές κινήσεις.  Η ανανέωση με τον Γιώργο Ζαφειρούδη έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό, όπως και η παραμονή των Γιάννη Κυριακόπουλου, Βαγγέλη Σκλάβου, Δημήτρη Καραδολάμη και Μπάμπη Μουρατίδη. 
Από εκεί και μετά εκτός του Νάτζι Χίμπερτ, οι Λευκαδίτες απέκτησαν και τον Κενέλλο Γαρμπή (22χρ., 1μ85), ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ελευθερούπολης. Ομως, οι κινήσεις για τη Δόξα δεν σταματούν εδώ αφού ενέταξε στο δυναμικό της τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο. Ο έμπειρος σέντερ παρότι πριν από ένα χρόνο είχε αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ, τελικά πείστηκε από τους ανθρώπους της Δόξας να επιστρέψει στα παρκέ.
Από εκεί και μετά, οι Λευκαδίτες συνεχίζουν την αναζήτηση έναν ακόμη ψηλό, ενώ στο “μάτι” έχουν βάλει και έναν έμπειρο γκαρντ με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.

ΠΗΓΗ .http://www.infobasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου